Wpis z mikrobloga

Pamiętajcie, że w Polsce nic się nie zmieni. Nie ważne ile memów ukręcicie na portalu ze śmiesznymi obrazkami i ile wyrazów oburzenia puścicie w eter. Większość tego kraju ma kompletnie #!$%@? i wystarczy im 500 zł po kursie z 2016 roku lub 8 groszy rabatu na litrze.

Oni są szczęśliwi bo inni nie będą, oni dostali pieniąszki bogatych - tych złodzieji.

Tuba państwowa pracuje na pełnych obrotach. Nastawia tych gorszych i uciśnionych na elity, na tych wyksztalconych, na tych wstrętnych liberałów i (ha tfu!) prywaciarzy! Przekaz trafia do kogo ma trafić i ma za zadanie skrajnie spolaryzować zakompleksione społeczeństwo.

Możemy się śmiać ale robi nam się tu druga Wenezuela gdzie pod płaszczem walki z elitami lub zdemonizowanymi wrogami zacieśnia się smycz na całym państwie.

A ludzie jeszcze klaszczą do tego. #!$%@?.

#tvpis #wybory #polska #dykta
  • 19
Oni są szczęśliwi bo inni nie będą, oni dostali pieniąszki bogatych - tych złodziej

@ciastko_do_kawy: ja jestem szczesliwy bo przestalem sie tym interesowac.
A nie interesuje sie tym na co nie mam wplywu.

Polecam, bo tylko nerwicy dostaniesz. A jak zwalasz wszystko na politykow to masz problem sam ze soba:)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 62
@ciastko_do_kawy: Też mam takie wrażenie. Ukrecimy choćby i 10 000 memasków, ale tvp z zasięgiem w każdej piździe tego kraju, pokaże ciemnym, prostym robolom, że jest w pytę a jakaś pewno żydokomuna szkaluje naczelnika państwa jarkacza.
Na ulice nikt nie wyjdzie, bo trzeba iść do pracy, a do tego jeszcze na ulicy możesz dostać mandat.
I tak się toczy w dół ta beczka #!$%@? tego narodu...
@zazuzizizazuzaj jeśli to są twoje horyzonty to obawiam się, że niestety dużego wyboru faktycznie nie masz.

A swoją drogą, mój wpis przecież tyczy się bezpośrednio tego co napisałeś. Tuba państwowa skutecznie stworzyła w Twojej głowie wrogów: opcje niemiecką, imigrantów i ich wodza Tuska czekających przy granicy aby zniszczyć nasza niepodległość.
Ci wytworzeni wrogowie mają na celu uświęcić środki zaradcze i chodzenie na skróty uchwalając ustawy pozornie dbające o obywateli a tak naprawdę
@ciastko_do_kawy: Ja mam taka teorię, że PiS i naród polski to jest definicja odwzajemnionej miłości. PiS to jest idealne odbicie społeczeństwa polskiego. Ostatni taki rząd był za sanacji. Dlaczego tak uważam:

- populizm wszędzie, zawsze, ciągle
- odwoływanie się do kompleksów narodowych
- zakuty łeb konserwatywny, najchętniej palono by na stosie
- wymachiwanie szabelką (wrak tupolewa, konfederacja antyirańska, ostentacyjna niechęć do Unii)
- rozkoszna satysfakcja ludu z poniżania grup zawodowych, które
@zazuzizizazuzaj: Dlaczego w odpowiedzi na hejt na PiS jest zawsze odbijanie piłeczki typu "to wolałbyś Tuska i imigrantów?". Ta polaryzacja między PiS i PO+SLD jest tak zakorzeniona w głowie większości ludzi, że dopóki nie jebnie z grubej rury to będziemy mieli przekazywaną władzę z rąk lewicy pobożnej (zwanej mylnie prawicą) do lewicy bezbożnej i na odwrót do usranej śmierci.

#bekazlewactwa #bekazpis
@zazuzizizazuzaj przecież ja cię nie nazwałem prawakiem. O czym ty mówisz ? Sam podałeś z marszu dwie opcje wyboru. Jak nie A to B. Sam wpuszczasz się w retorykę po czym odwracasz kota ogonem mówiąc, że w sumie to pytasz o coś kompletnie innego i że to takie sondowanie. ¯_(ツ)_/¯