Aktywne Wpisy
HNDelectric_pl +300
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
nanushki +386
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Oni są szczęśliwi bo inni nie będą, oni dostali pieniąszki bogatych - tych złodzieji.
Tuba państwowa pracuje na pełnych obrotach. Nastawia tych gorszych i uciśnionych na elity, na tych wyksztalconych, na tych wstrętnych liberałów i (ha tfu!) prywaciarzy! Przekaz trafia do kogo ma trafić i ma za zadanie skrajnie spolaryzować zakompleksione społeczeństwo.
Możemy się śmiać ale robi nam się tu druga Wenezuela gdzie pod płaszczem walki z elitami lub zdemonizowanymi wrogami zacieśnia się smycz na całym państwie.
A ludzie jeszcze klaszczą do tego. #!$%@?.
#tvpis #wybory #polska #dykta
Komentarz usunięty przez autora
@ciastko_do_kawy: ja jestem szczesliwy bo przestalem sie tym interesowac.
A nie interesuje sie tym na co nie mam wplywu.
Polecam, bo tylko nerwicy dostaniesz. A jak zwalasz wszystko na politykow to masz problem sam ze soba:)
Na ulice nikt nie wyjdzie, bo trzeba iść do pracy, a do tego jeszcze na ulicy możesz dostać mandat.
I tak się toczy w dół ta beczka #!$%@? tego narodu...
Typowy prawak z gwoździem wbitym w mózg. Ile lat jeszcze będziecie straszyć Tuskiem (jak jakimś #!$%@? Goldsteienem), imigrantami i opcją niemiecką? To już jest nudne.
Swoją drogą zdecydowanie wolałbym, żeby rządzili nami ludzie choć w połowie tak rozsądni i zaradni, jak ci w Niemczech.
A swoją drogą, mój wpis przecież tyczy się bezpośrednio tego co napisałeś. Tuba państwowa skutecznie stworzyła w Twojej głowie wrogów: opcje niemiecką, imigrantów i ich wodza Tuska czekających przy granicy aby zniszczyć nasza niepodległość.
Ci wytworzeni wrogowie mają na celu uświęcić środki zaradcze i chodzenie na skróty uchwalając ustawy pozornie dbające o obywateli a tak naprawdę
- populizm wszędzie, zawsze, ciągle
- odwoływanie się do kompleksów narodowych
- zakuty łeb konserwatywny, najchętniej palono by na stosie
- wymachiwanie szabelką (wrak tupolewa, konfederacja antyirańska, ostentacyjna niechęć do Unii)
- rozkoszna satysfakcja ludu z poniżania grup zawodowych, które
#bekazlewactwa #bekazpis