Aktywne Wpisy
pieknylowca +170
Czy psiarze to są normalni? Zostawić przestraszonego psa w sklepie w przejściu przy koszykach. "Ale on nie gryzie" - dopóki mi tego pies nie powie to nie uwierzę. Moja była miała na ręce ślady po takim niegryzącym, malutkim, piesku. Poza tym - mam sobie wziąć koszyk obok którego stał jakiś brudny pies? #psiarze #pies #psy #bekazpodludzi
Grooveer +20
Dzień dobry witam wszystkich serdecznie ponownie. Wracam po dwutygodniowej przerwie. Na wstępie od razu zaznaczę, że jestem całym sercem za Ukrainą i chcę by wyrzuciła ona rosyjskiego okupanta ze swojej ziemi. Ale jestem też realistą i wiem, że Ukraina nie ma na to sił. Wielu Mirków źle odebrało moje intencje i nazwali mnie ruskim trollem, lub ruską onucą co oczywiście było bardzo krzywdzące i mnie zabolało, że jestem atakowany tylko za to,
Mam obecnie Radeona HD6970 W3 dało się grać ale ostatnio myślę nad wymianą na coś innego, trochę gram jak już wspomniałem (WoW, LoL, czasem jakiś RPG) nie muszę mieć 200 FPS w ultra, ale fajnie jakby komp po odpaleniu gry nie chodził jak suszarka do włosów (A jak odpaliłem wampyra to tak chodzi xD).
Co polecacie z grafiki w okolicy 500zl aby było w miarę sensowne i lepsze od tego co mam??
Poza tym na pokładzie i7-3770 16 GB RAM zasilacze z drobnym zapasem mocy.