Aktywne Wpisy
djpatri +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
JorgNovartis +1
Jestem chory. Mam turbo ból gardła, mega zawalone zatoki, gorączkę 38 i n------a mnie piekielnie głowa. Poojojuje mnie ktoś?
Dzień dobry,
Z żoną otwieramy/rozkręcamy markę ubrań TeŁo.
Rodzinna firma. Zero waste, max fun. Organiczne, polskie materiały i garść pasji.
W losowaniu nie biorą udział zielonki i malkontenci( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania jedna bluza męska lub damska. Do wyboru do koloru. Dogadamy się na priv.
Jak możesz polajkuj insta i fb (#rozowa nie wie o tej akcji, będzie jej miło jak staty ruszą trochę szybciej, odwołali jej 4 targi modowe i smuta)
Filmik promocyjny:
https://youtu.be/dQU9NFeProk
Insta : www.instagram.com/telo_rzeczy
FB: www.facebook.com/telorzeczy
#rozowypasek #pasja #rekodzielo #ubrania
czym sie to różni od handmade z chin?
Komentarz usunięty przez autora
Otwarcie firmy/marki odzieżowej to nie takie hop siup. To nasze marzenie od dawna. Powoli do celu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CzYczer: i oczywiście trzeba było się nimi pochwalić i wkleić ich zdjęcia do kampanii reklamowej xDDD kiedy wy się nauczycie, że nikogo nie obchodzą wasze dzieci? może to jest osiągnięcie i coś wyjątkowego dla rodzica, ale dla całej reszty już nie :)
Niedługo rusza nowa kolekcja. Mamy problem ze zdjęciami #koronawirus. Poza tym dzieci siedzą od 2 miechów w domu. Nimi też trzeba się zajmować. Poza tym mam jeszcze własną pracę, żona też nie tylko bluzami się zajmuje, abyśmy mogli żyć i spłacać kredyty :)
Uwierz mi, kocham moje dzieci i nie wykorzystuje ich do niecnych celów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-bluzę poproszę.
-która?
-Teło bluzę poproszę. (czytane z Podlaskim akcentem) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie sprzedajemy takich informacji. Mamy kilku dostawców. Długo nam zajęło, ogarnąć dobre materiały z certyfikatami.