Wpis z mikrobloga

@HAL__9000: Mój wpis nie miał na calu sensownie argumentować "natalizm". Miał na celu zauważyć, jak bezsensowna argumentacja powielana jest na tagu #antynatalizm. Brandzluj się tam dalej z takim użytkownikami jak @fapowiczowski , który regularnie usuwa wpisy swoje i ludzi, którzy mu odpisują, jego jedynymi argumentami są przytyki w stosunku do ludzi, którzy się z nim nie zgadzają i durne memy, @MPXD , który postuje na
  • Odpowiedz
Miał na celu zauważyć, jak bezsensowna argumentacja powielana jest na tagu #antynatalizm

@chwed: Niestety, w żadnym stopniu nie osiągnął tego "celu".

Przyznaj po prostu, że uważasz nasze treści za "bezsensowną argumentację" i "wysrywy", gdyż ich po prostu nie rozumiesz, czego zresztą dałeś dowód w komentarzach pod tym swoim wpisem, w których brylowałeś typowym natalistycznym myśleniem typu "nikomu nic nie narzucam, bo go nie ma" (:D). Nie jesteś pierwszy
  • Odpowiedz
Niestety, w żadnym stopniu nie osiągnął tego "celu".

@HAL__9000: To jest twoje zdanie, z którym absolutnie się nie zgadzam.

Zrozum, że jeśli kierujesz "argumenty" typu "nie rozumiesz", "typowe natalistyczne myślenie" itp. w stosunku do KAŻDEGO, to potem ludzie podcierają sobie tym dupę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozwolę sobie jednak korzystać z prawa do oceniania, co uważam za argumentację sensowną a co za bezsensowną według mojego, a
  • Odpowiedz
@chwed: Na tagu wielokrotnie przewijało się mnóstwo decydujących argumentów, z których wynikały powyższe cytaty, a teraz nagle przychodzisz sobie taki ty, rzucasz jakimś swoim nomen omen wysrywem bez jakichkolwiek argumentów poza tym, że ci się nie podoba, co piszemy, po czym żądasz uargumentowania przez nas tego, co bezpodstawnie krytykujesz? Ogarnij się, natalu.
  • Odpowiedz
decydujących argumentów

@HAL__9000: Chyba czytałem jakieś inne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja swoje argumenty przedstawiłem w swoim poprzednim wpisie.

po czym żądasz uargumentowania
  • Odpowiedz
@chwed

Ja swoje argumenty przedstawiłem w swoim poprzednim wpisie

I wszystkie zostały albo tam, albo gdziekolwiek wcześniej z łatwością obalone. Musisz się bardziej postarać, chociaż wszyscy dobrze wiemy, że nieważne jak bardzo się będziesz starał, to nie obronisz natalizmu, bo to po prostu niemożliwe.
  • Odpowiedz
nie obronisz natalizmu

No tak, sposób najważniejszy. Co tam treść :D

@HAL__9000: Nie mam zamiaru. Nie odnoszę się do samej filozofii, tylko do treści wielu wpisów na tagu. Osobiście uważam antynatalizm za ciekawą filozofię, z którą warto się zapoznać. Jak w przypadku wielu poglądów filozoficznych nie mam zamiaru jej obalać, bądź gorliwie propagować. Nie mam też zamiaru starać się wyszukiwać argumentów, żeby udowadniać jakieś błędy i niezgodności w samych jej
  • Odpowiedz
Mam się odnosić do wyzwisk?

@chwed: Jedyne wyzwisko jakie tam było to "debil" i to nie skierowane stricte do ciebie

Jesteś właśnie pięknym reprezentantem #gimboantynatalizm , który pokazuje, jak najczęściej wyglądają próby dyskusji w tym temacie na tym portalu.

@chwed: Tak sobie wmawiaj, źli antynataliści są źli i chcą cię tylko wyzywać.
  • Odpowiedz
@chwed: kiedy czujesz, że nie masz żadnych szans w dyskusji z antynatalistą i już na początku wpisu przyjmujesz desperacką retorykę obrażając tych, którzy cię miażdżą w dyskusji argumentami.
Zawsze to samo xD

Ee #!$%@? zjeby dzbany antynataliści do was to kieruje #!$%@? ja #!$%@? zjeby wy niedojeby eeeee
  • Odpowiedz
@chwed: Ja tutaj widzę inny problem - powoli zaczyna mi się wydawać, że głównym problemem z "antynatalistami" na wykopie jest to, że ich "antynatalizm" to bardziej Schopenhauerowsko-Heideggerowska mizantropia.
  • Odpowiedz