Aktywne Wpisy
Od czegoś trzeba zacząć ¯_(ツ)_/¯
Slabegeny +36
#przegryw czy to normalne że wynająłem pokój na noc w centrum dużego miasta i robie z ukrycia foty laskom? Czuje się trochę jak creeep ale w sumie to co mam robić skoro jestem brzydki?
#antynatalizm #bekazantynatalistow #bekazpodludzi #rozkminy #justwykopthings
@chwed: Niestety, w żadnym stopniu nie osiągnął tego "celu".
Przyznaj po prostu, że uważasz nasze treści za "bezsensowną argumentację" i "wysrywy", gdyż ich po prostu nie rozumiesz, czego zresztą dałeś dowód w komentarzach pod tym swoim wpisem, w których brylowałeś typowym natalistycznym myśleniem typu "nikomu nic nie narzucam, bo go nie ma" (:D). Nie jesteś pierwszy
@HAL__9000: To jest twoje zdanie, z którym absolutnie się nie zgadzam.
Zrozum, że jeśli kierujesz "argumenty" typu "nie rozumiesz", "typowe natalistyczne myślenie" itp. w stosunku do KAŻDEGO, to potem ludzie podcierają sobie tym dupę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozwolę sobie jednak korzystać z prawa do oceniania, co uważam za argumentację sensowną a co za bezsensowną według mojego, a
@HAL__9000: Chyba czytałem jakieś inne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja swoje argumenty przedstawiłem w swoim poprzednim wpisie.
I wszystkie zostały albo tam, albo gdziekolwiek wcześniej z łatwością obalone. Musisz się bardziej postarać, chociaż wszyscy dobrze wiemy, że nieważne jak bardzo się będziesz starał, to nie obronisz natalizmu, bo to po prostu niemożliwe.
@HAL__9000: Nie mam zamiaru. Nie odnoszę się do samej filozofii, tylko do treści wielu wpisów na tagu. Osobiście uważam antynatalizm za ciekawą filozofię, z którą warto się zapoznać. Jak w przypadku wielu poglądów filozoficznych nie mam zamiaru jej obalać, bądź gorliwie propagować. Nie mam też zamiaru starać się wyszukiwać argumentów, żeby udowadniać jakieś błędy i niezgodności w samych jej
@chwed: Jedyne wyzwisko jakie tam było to "debil" i to nie skierowane stricte do ciebie
@chwed: Tak sobie wmawiaj, źli antynataliści są źli i chcą cię tylko wyzywać.
@SquirrelsCanFly: Typowe dla antynatali xDDD
Zawsze to samo xD