Aktywne Wpisy
Iudex +740
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +1227
Rachel James
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@i_took_a_pill_in_remiza: mogłaby chociaż dobrać odpowiedni rozmiar biustonosza, biustonosz odstaje, nie przylega do "biustu". w sumie to jak zdjęła to wygladała jak chłopczyk - przykre to w sumie... osobiscie chyba bym nie dałą rady i zrobiła sobie operację
PRZECIEZ MI SIE NIE PODOBA MUSIALA BY MIEC WIELKIE ZWISAJACE KONTENETY I 30KG WIĘCEJ SKAD TE PLUSY???? NIE MOZE WAM SIE PODOBAC NIE GODZE SIE NA TO JA WIEM OBIEKTYWNIE CO JEST ATRAKCYJNE A CO NIE PRZESTAŃCIE!!!
A tak poważnie to jestescie idiotami xD
O BOŻE NA CO KOBIECIW P----I. PO CO JEJ? NAJLEPSZE TO ROZMIAR A--!!! NAJLEPIEJ BEZ D--Y, WIELKA DUP TO ZŁO! KOBIETA OD TYŁU MA WYGLĄDAĆ JAK TRZYNASTOLETNI CHŁOPIEC!! MMM PYSZOTA. JAKBY JESZCZE MIAŁA SIUSIACZKA O KURDE PRZESADZIŁEM... A MOŻE( ͡° ͜ʖ ͡°)
I c--j ci do tego co się komu podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po tagu #gayisok też komentujesz że ci się homoseksualizm nie podoba xD co pewnie bys nawracał takiego geja argumentami że ty przecież lubisz sbbw to on też powinien zrezygnować z mężczyzn xDD
I na #m--f że za stare i na #prokuratorboners powyzywac mirkow od pedofili xD
Ta topowa aktorka w rankingu p-----b ma 1300 miejsce.
Już się nie pultaj męski mężczyzno bo nawet słowem się nie zająknąłem że ta kobieta jest chłopięca.