Wpis z mikrobloga

To jest zwykłe CBD. Pal śmiało. Chodzi o to, że oficjalnie ten produkt jest pewnie do waporyzacji. Canna squad jest dość znane więc raczej legit.

CBD paliłem i w porównaniu do THC z ulicy to wywarło na mnie niezłe wrażenie bo spodziewałem się, że nie poczuję nic a jednak coś tam siadło... Delikatny chill

Nie wiem od czego to zależy ale chyba każdy produkt cbd jaki widziałem miał napis, że to nie
  • Odpowiedz
Obstawiam, że kosztowało 25-35 zł więc majątku nie stracił

@Fanatyk_Wedkarstwa: takie coś nie powinno kosztować więcej jak dychę, bo koszt samego takiego "jointa" to max 1zł

@terminator2137: może @Student po prostu nie chciał się zjarać i złamać prawa kupując "normalnego gieta", przecież napisał że kupił z ciekawości i że 100% legalne
  • Odpowiedz
@Student: Wszystkie produkty zawierające susz z konopii włóknistej mają na etykiecie informację, że nie są przeznaczone do spożycia przez ludzi. Jeśli mam być szczery, to CBD bliżej do placebo niż do realnych efektów bez względu na sposób użycia. Przy waporyzacji, efekt relaksacyjny jest odczuwalny, ale do "prawdziwej" konopii jej daleko.

IMO daje radę, tylko jako wypełniacz do innych substancji.
  • Odpowiedz
@magicznyjozef: nie czujesz tego cbd z legalnych suszy, bo mają za małe stężenie. Problem jest w tym limicie 0.2% thc, bo jakby było dozwolone np. do 1% thc, to też w sumie nikt by się tym specjalnie nie ujarał, ale w kwiatach mogło by być 15-20% naturalnego cbd i z tym 1% thc działało by to nieporównywalnie lepiej i wtedy by to już mogło w sumie kosztować te 30-40zł za
  • Odpowiedz