Aktywne Wpisy
BlackBlack +63
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
perfidnyplan +445
Ej, macie tak czasem, że nagle dopada Was takie totalne WTF odnośnie wszystkiego? Siedzę sobie na ławce w parku, zajadam hot-doga i nagle do głowy wchodzi myśl: co to w ogóle jest? Co to jest ten świat? Jak to możliwe, że tu żyjemy? Dlaczego jest coś, a nie ma nic?
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
- ok 700zł - masa chińskiego badziewia z Allegro pod różnymi nazwami (Kraft&Dele, Tagred, etc) i zapewne przeszacowanymi parametrami
- ok 1200zł - Stanley Fatmax 50l V2 - zapewne też chiński, zapewne z lepszych komponentów, zapewne ze 200zł płacę za samą nazwę
- ok 1200 zł - FINI SUPERTIGER VKM 4020-50-3M - ku temu się skłaniam
- dołóż 15000 i kup śrubówkę
#diy #warsztat #narzedzia #pneumatyka #kompresor #sprezarka #elektronarzedzia
Sukcesywnie zszedłęm do domowych zastosowań z 24L - > 9L i teraz mam mały cichy kompresorek 6L
@Issac: na ile on jest faktycznie cichy? Z 98dB zszedłeś do 86dB, czy jest faktycznie cichy?
Temat mnie mocno interesuje, bo obecny tłokow 24l całkowicie mi wystarcza wydajnościowo, ale jego hałas jest ogłuszający, mam go serdecznie dosyć i od jakiegoś już czasu rozglądam się za faktycznie cichym kompresorem.
"Parece que ha habido un error..."
Ale po nazwie szukając, chodzi o
MAGNUM JWS50