Aktywne Wpisy

GrzegorzPpoz +125
#!$%@? rzygam już tym portalem. Od kilku tygodni całe gorące permanentnie #!$%@? waleniem konia do rozliczeń pisowców albo podniecaniem się najpierw chadem kotłownią, a teraz tuskiem. To już nie jest portal ze śmiesznymi obrazkami tylko czysty propagandowy ściek. Dosłownie nie ma się nawet do czego uśmiechnąć na tej smutnej jak #!$%@? stronie. Serio wam się jeszcze nie przejadło czytanie kolejnego wpisu zaczynającego się od "gdyby nie tusk to błe błe błe węgry

adi0 +939
źródło: Screenshot_20240118_190048
Pobierz

Kompletuje sobie narzędzia do domowych prac. Co warto kupić jeszcze? XD
Czy ktoś ma taką wkrętarkę? Kupiłem jakiś czas temu Boscha 12v ale tym to sobie co najwyżej mogę w nosie podłubać.
To jest podróbka DeWelta tak? Czy może coś innego polecicie?
#majsterkowanie
#narzedzia
Tak czy inaczej w tej cenie masz polskie marki z tych samych chińskich fabryk, np Yato, Dedra, Graphite itp i np. z Yato masz serię 18V na różne aku, gdzie
@marcho87: które Yato to odpowiednik tego Stanleya?
@Conor_McGregor: miałem tego stanleya, bardzo fajna wkrętarka, ma dużą moc więc uważaj na nadgarstki bo wykręca. Była okazja to wymieniłem na model bezszczotkowy, który podoba mi sie jeszcze bardziej
inny rodzaj silnika, inna kultura pracy, jest mniejsza, lżejsza, dioda podświetlajaca w dobrym miejscu