Aktywne Wpisy

pyszniarz +100
5 lat razem a ryj się dalej cieszy za każdym razem
#motoryzacja
#motoryzacja
źródło: Auto
Pobierz
Rad-X +34
przewaga ryżu nad ziemniakami
- nie trzeba obierać
- jest czyste w przechowywaniu
- nie psuje się
- jak chcesz to może ci nawet maszynka go ugotować kiedy ty zajmujesz się ważnymi sprawami na wykopie.
- Ziemniaki tylko czekają aż je z spuścisz z wzroku aby wykipieć i zarzygać mazią kuchenkę
- nie trzeba obierać
- jest czyste w przechowywaniu
- nie psuje się
- jak chcesz to może ci nawet maszynka go ugotować kiedy ty zajmujesz się ważnymi sprawami na wykopie.
- Ziemniaki tylko czekają aż je z spuścisz z wzroku aby wykipieć i zarzygać mazią kuchenkę

https://www.futbin.com/20/squad/14933696
#fut
Nie wiem tylko czy dobrze przeliczyłem monety: wersja defensywna
źródło: comment_1586728685gl0zEJmABKFyfxm76ecDO1.jpg
PobierzIngame vds - mendy ramos maldini Zanetti - firmino Kante - ney del Piero bernardo - kylian
źródło: comment_1586728777ZMSCNSyNPrWdBZMpvkY9da.jpg
PobierzAguero nie mogę wywalić, tak się do ziomeczka przyzwyczaiłem i tak mi się super nim gra :/ Docelowo gram 4-2-2-2 - w sumie tego nie napisałem wyżej - a szkoda.
Kante 92 mi się podoba w tym skłądzie, ramosa nie będę raczej robił bo tak mi szkoda sadzać na ławco i cancelo i zanttiego że szok. Jestem tak ciekawy co do mendiego-> widziałeś wersję ss
Komentarz usunięty przez autora
Prosi na tym etapie gry mają wszędzie TOTY xD
Bardziej chodzi o wzmocnienie środka obrony stąd Ramos a jak Ramos to trzeba kombinować z grajkami pod zgranie. Imo Kante+firmino > baka& Petit głównie przez uniwersalność i zbyt duże nastawienie na defensywę
źródło: comment_15867327365VyhcZk3cUrPy51uU689Hj.jpg
Pobierz