Wpis z mikrobloga

• 0
Polecacie jakiś kurs jeśli chodzi o C++? Dziś wyskoczyło mi to. Potrzeba mi coś po Zelencie i podczas kontynuowania nauki programowania na pierwszym roku studiów. Jakoś bardzo lubię formę filmików i chciałbym znaleźć coś ciekawego, np wiedza od Zelenta bardzo szybko mi się wchłania i chciałbym to przedłużyć u bardziej profesjonalnego gościa. Może coś na udemy? Jeśli coś naprawdę dobre to może być po angielsku, ale nie ukrywam że wolałbym po polsku.

#naukaprogramowania #programowanie #programista15k #cpp
Yakooo - Polecacie jakiś kurs jeśli chodzi o C++? Dziś wyskoczyło mi to. Potrzeba mi ...

źródło: comment_1586718409Lj3HfjhKAU4LPrJLtwNzSW.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yakooo Jeśli oprócz oglądania filmików szukasz wsparcia trenera, który będzie komentował Twoje rozwiązania i pokazywał dobre praktyki to obczaj mój kurs C++ online w Coders School. Będzie dużo współpracy grupowej przez GitHuba, pełna interakcja przez Discorda, lekcje na żywo przez YouTube Live.
Tak jak inni pisali, w sieci znajdziesz mnóstwo darmowych materiałów (głównie po angielsku). Jeśli masz dużo samozaparcia i ktoś Ci powie czego się uczyć, a co odpuścić to
  • Odpowiedz