siema chcę zrobić sobie #maseczki z worka od odkurzacza :) pytanie #1 - czy można tą wkładkę wyprać po użyciu albo może żelazkiem wyprasować (czy jest wielorazowa)?
pytanie #2 dajcie pls jakieś namiary na stronki z designem "stelażu" do tej maski - chcę robić wycinkę ze starych t-shirtów i jak najmniej szyć, nie używać gumek itd #koronawirus
@heniek_8: No problem :). Pomyśl, że jeszcze pół roku temu nie wierzyłbyś/wierzyłabyś gdyby ktoś Ci powiedział, że będziemy się w necie dzielić wskazówkami na maseczkę do twarzy z worków do odkurzacza.. to jest dopiero weird uczucie :)
Powiedzcie mi czy jest złego lub nietaktownego w tym co napisałem (zamazałem tylko prywatne informacje). To jakoś dziesiąta blokada, którą dostałem w tym roku, w większości z powodów, których nie rozumiem. #tinder #randkujzwykopem
pytanie #1 - czy można tą wkładkę wyprać po użyciu albo może żelazkiem wyprasować (czy jest wielorazowa)?
pytanie #2 dajcie pls jakieś namiary na stronki z designem "stelażu" do tej maski - chcę robić wycinkę ze starych t-shirtów i jak najmniej szyć, nie używać gumek itd #koronawirus