Wpis z mikrobloga

Codziennie widzę wszędzie bagiety wypisujące mandaty. Szedłem jakieś 30 minut temu dworcem głównym PKP we Wro i wypisywali mandacik opowi około 30 taki z broda druida. Gość siedział na schodkach na dworcu w holu z rowerem i piwkiem. Podejrzewam że ten op jest biedniejszy o kilka tysięcy. Ogólnie popierałem policję w wielu kwestiach i nawet z nimi współpracowałem jakby nie patrzeć łapiąc złodziejaszków jako ochroniarz ale smutno mi się patrzy na takie sytuacje kiedy gościu sobie czilluje ważąc miksturę leczniczą a tu policja wlepia mandat albo sytuacja z wczoraj jechałem obok parku a tam buda stoi na sygnałach i ludziom wypisują mandaty za to że siedzą w parku. Wszyscy jesteśmy tylko ludzmi.
#koronawirus
#przegryw
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Przegrywiusz: obowiązuje zakaz samotnego jeżdżenia po lesie rowerem a Na mszy w kościele od poniedziałku może przebywać 50 osób :/ Poztywy z samotnego sportu lepszy stan zdrowia i łatwiejsza walka z wirusem pozytywy kościoła- brak.
Jak widzę MO to omijam z daleka bo zaczepiac będą...
Niezle czasy
  • Odpowiedz
@Przegrywiusz: prawie codziennie chodzę w tych samych okolicach co ty, z legitnym kwitem z roboty pozwalającym mi się przemieszczać i ani razu nie spotkałem bagiet którzy by mnie wylegitymowali. Nawet #!$%@? policja nie chce mnie zaczepić.
  • Odpowiedz