Roóżwe. Wasz ulubiony aktor? Nie kunsztem, a wygladem. Może sie to łączyc of course. U mnie bez zmian młody de Niro i Pacino. #pytanie #rozowepaski #film #gownowpis
@KapitanJaszczurka: a co ci sie w nim podoba? bo imo on nie jest ani ładny ani jakiś super chadowy, duży nos, małe oczy, brak wystającego podbródka i słabo zarysowana szczęka
@slodziak: no widzisz. Kazdy ma inne gusta. Mnie sie wlasnie duzy nos podoba. Oczy ma bardzo ladne i nie uwazam aby byly jakies male. Szczeki czada nie ma ale podoba mi sie jego podbrodek.
@KapitanJaszczurka: Był już kiedyś taki wątek i też wrzuciłaś De Niro! Albo wrzucił ktoś inny, nie pamiętam, kto go założył.
De Niro na tym zdjęciu jest przepiękny, ale gustuję w słowiańskich chłopakach - Marcin Dorociński - wszyscy znają - i czeski aktor i reżyser Vojta Kotek ʕ•ᴥ•ʔ
Ogólnie gust muzyczny narodu polskiego, to, cytując Stonogę, jakieś urwa nieporozumienie. Teraz wielka afera i wszyscy zdziwieni, że na #eurowizja wysyłamy byle co. xD #polska #muzyka #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
De Niro na tym zdjęciu jest przepiękny, ale gustuję w słowiańskich chłopakach - Marcin Dorociński - wszyscy znają - i czeski aktor i reżyser Vojta Kotek ʕ•ᴥ•ʔ