Wpis z mikrobloga

@xandra: A pamiętasz że nienawiść, oszczerstwa, manipulacje zabiły szanownego Adamowicza? Nie tylko zgłaszam ten wpis, podsyłam również na Bagiety. Chciałbym zobaczyć jak skamlesz a mame bije dupe bo sprzedajecie chatę na grzywnę albo kaucję. Powodzenia amebo. #stoplewackiejmowienienawisci
  • Odpowiedz
@xandra: Spojrzałem, mówimy o Smoleńsku to raz, mamy słowa pilota przeciwko nieżyjącemu to dwa. A trzy, nawołujesz do nienawiści, wspaniałe się wpisując w polityczne walki psów.
  • Odpowiedz
@soosh071: Kto im kazał lądować? Krasnoludki? To samo robi braciszek, próbuje narazić miliony Polaków na chorobę bądź śmierć by zostać przy korycie, zaprzeczysz?
  • Odpowiedz
@xandra: Nie zaprzeczę, ponieważ nie leciałem tym samolotem. Poseł Kaczyński z tego co wiem nie pełni żadnej funkcji w rządzie. EOT z mojej strony. Czekaj o świcie.
  • Odpowiedz
@soosh071: A karierę zrobił na TRUPIE brata i 95 niewinnych ofiar. To też jest fakt. Urządzał wiece wyborcze w ramach obchodzenia miesięcznic. Jesteście gorsi niż komuna. Nimi przynajmniej sterowali agenci obcego wywiadu, nie Polacy.
  • Odpowiedz