Aktywne Wpisy
Lujdziarski +172
Mój kolega z szkoły, w piątek czy w czwartek wyszedł z więzienia. Miał 4k PLN, które przelewała mu matka jak siedział w zakładzie karnym.
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby
julia-kuterska +133
Uważam że jest to chore. Kobieta nagrywa filmy na temat jakie jedzenie robi staremu do pracy na 12h. No i to nie jest chore. Chore jest to że w komentarzach pełno wypowiedzi typu "on cię wykorzystuje" "a co mąż kaleką że se jedzenia nie umie zrobić?" "Wyszłaś za p---e co nie ma rąk to musisz mu obiadki robić jak dla dziecka". To straszne że jak jedna osoba dba o drugą w związku
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link