Wpis z mikrobloga

Mój kolega z szkoły, w piątek czy w czwartek wyszedł z więzienia. Miał 4k PLN, które przelewała mu matka jak siedział w zakładzie karnym.
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby matka zobaczyła, że po wyjściu sobie radzi na pewno by odnowili kontakt, zwłaszcza że mu przelewała tą kase. Niereformowalny debil, a potem znowu będzie płacz na fejzbukach jak schzofremik xD Myślałem, że po tych 2 latach coś może zmądrzał, nie ma szans. Pewnie za jakiś czas wróci na kryminał, co mu napisałem. Nikt z normalnych znajomych nie ma z nim kontaktu, bo to debil. Chciałem go wesprzeć słowem, żeby zobaczył, że nie każdy w niego zwątpił, no ale się nie da. Chyba już tak z niektórymi osobami musi być¯\(ツ)/¯
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 251
@bArrek: Za niewinność ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szczerze to ciężko mi powiedzieć, bo różne rzeczy o---------ł a ja nie specjalnie wypytywałem.
Miał jakieś epizody z agresją jak się naćpał, groził swojej rodzinie jak wylądował w noclegowni, to tam komuś też groził, mi mówił że akcji nie pamięta. Miał jakieś godziny do odrobienia. Ogólnie przed samym wjazdem na zakład karny, miał strasznie schizofreniczne wpisy na facebooku.
  • Odpowiedz
  • 8
@Lujdziarski: Teraz zauważyłem, że napisałem że dzisiaj środa xD Mamy wtorek, więc jeszcze gorzej. Chłopa mi trochę szkoda, bo to nie był zły chłopak, trafił w pewnym wieku nie złe towarzystwo, wyszły kompleksy. Nie miał nigdy dziewczyny, był najmniejszy, najchudszy i jak pewnie sądził najbrzydszy. Towarzystwo patologiczne go zaakceptowało takim jakim jest, poczuł akceptacje no i się stoczył.
  • Odpowiedz
  • 0
@Qql3l3: Teraz chyba 2 lata z kawałkiem, ostatni raz z nim przed odsiadką gadałem w listopadzie 22. A poprzednim z rok chyba był w psychiatryku, albo w zakładzie karnym.
  • Odpowiedz