Aktywne Wpisy

Minieri +105
Zasnąłem przed chwilą w pociągu i obudziłem się tuż po mojej stacji - no klasyka, trudno. Wysiadam na wiosce, już 23:30 ale widzę światła na głównej drodze, co jakiś czas coś jeszcze jedzie to myślę pójdę próbować szczęścia zanim zadzwonię po taksówkę. Idę szosą w kierunku domu, świecę latarką w telefonie i macham. Do domu jakieś 5-6km, nie takie dystanse się wracało piechotą, ale to lata temu jak człowiek w formie był.

nartyska +13
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby matka zobaczyła, że po wyjściu sobie radzi na pewno by odnowili kontakt, zwłaszcza że mu przelewała tą kase. Niereformowalny debil, a potem znowu będzie płacz na fejzbukach jak schzofremik xD Myślałem, że po tych 2 latach coś może zmądrzał, nie ma szans. Pewnie za jakiś czas wróci na kryminał, co mu napisałem. Nikt z normalnych znajomych nie ma z nim kontaktu, bo to debil. Chciałem go wesprzeć słowem, żeby zobaczył, że nie każdy w niego zwątpił, no ale się nie da. Chyba już tak z niektórymi osobami musi być¯\(ツ)/¯
Miał jakieś epizody z agresją jak się naćpał, groził swojej rodzinie jak wylądował w noclegowni, to tam komuś też groził, mi mówił że akcji nie pamięta. Miał jakieś godziny do odrobienia. Ogólnie przed samym wjazdem na zakład karny, miał strasznie schizofreniczne wpisy na facebooku.