Tak sobie tinderka w dobie tej kwarantanny założyłem i spostrzegam, że co druga laska jest p--------ą podróżniczką, Martyną Wojciechowską, a pozostała część to fitnesiary, fanki Chodakowskiej, zdjęcia z szatni w siłowni i w legginsach, że aż rozstąpienie mojżeszowe przez Morze Czerwone widać XD Oczywiście jeszcze do tego dochodzą te od Netflix & Chill ( ͡º͜ʖ͡º) Normalnie Gwiezdne Wojny Atak Klonów XD
@Spearo O co Ci chodzi ziomek, kto powiedział, że ja tam kogoś szukam? Oceniam sobie jak to wygląda, czy żeby biegać trzeba być olimpijczykiem? P----------e myślenie typowego normika XD
@Bossman_: niestety to prawda, plus w większych miastach są te same alternatywki, które można poznać po tatuażach, kolorowych włosach i selfie ze znudzoną miną/wywalonym językiem. Kopiuj - wklej
@Kot-Pin i te filtry pododawane, motylki jakieś noski k---a uszka, c--j wie co XD albo pierwsze zdjęcie i c-c wywalony na wierzch, a potem - jestem kobietą, którą się szanuje, musisz spełniać moje oczekiwania XD
@Bossman_: Lubię szczerość i ironiczne poczucie humoru. Jestem milutka, ale potrafię być wredna hihi
W sumie mnie to wali, po prostu daje wszytkie te klony na lewo i tyle. Ale z drugiej strony jeżeli tyle lasek tak robi to znaczy, że wielu facetom się to podoba i to też jest przerażające
Oczywiście jeszcze do tego dochodzą te od Netflix & Chill ( ͡º ͜ʖ͡º)
Normalnie Gwiezdne Wojny Atak Klonów XD
Tak, wiem, nikogo nie obchodzi moje zdanie XD
#tinder #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem
dzisiaj wyszedłeś z piwnicy i odkryłeś, jak wygląda świat?
@Bossman_
W sumie mnie to wali, po prostu daje wszytkie te klony na lewo i tyle. Ale z drugiej strony jeżeli tyle lasek tak robi to znaczy, że wielu facetom się to podoba i to też jest przerażające
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora