Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +90
Ja wam mówiłem, że pracuje w markecie ze sprzętem rtv i agd nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przychodzą dwie stare grażyny po lodówkę. Łażą pół godziny, oglądają. One pomocy nie chcą, one same sobie poradzą.
Wołają mnie. Pokazują najchujowszą lodówkę, którą mam, totalny noname, że przy tym najtańszy model amica to p--------e Bugatti...
-Ona chce
Przychodzą dwie stare grażyny po lodówkę. Łażą pół godziny, oglądają. One pomocy nie chcą, one same sobie poradzą.
Wołają mnie. Pokazują najchujowszą lodówkę, którą mam, totalny noname, że przy tym najtańszy model amica to p--------e Bugatti...
-Ona chce

Metodzik +54
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10

Jednak otworzył oczy. Leżał w jakimś domu, słyszał fale - nad morzem, oceanem? Usiadł na krawędzi łóżka i rozejrzał się wokół siebie - Rishi? Prawdopodobnie. Na stoliku obok stało zdjęcie grupy najemników. Daniel przetarł delikatnie ramkę z kurzu, widząc obok garść nieśmiertelników. Wiedział, co trzeba zrobić. Chwycił je i wyszedł z domu, wprost na plażę.
Jego dłoń zacisnęła się mocno wokół pamiątek po znajomych najemnikach na tyle mocno, że zaczęły one wrzynać się w skórę. Po chwili stanął na rozgrzanym piasku, a przed nim były nieskończone połacie aksamitnie błękitnej wody.
Zamachnął się mocno i ujrzał po chwili, jak nieśmiertelniki lecą wysoko, by skończyć w nieznanych mu wodach gdzieś na dnie.
Daniel Pharaepht był martwy, ale czuł się szczęśliwy. Już nie musiał wykonywać brudnej roboty, ale w końcu będzie mógł spocząć w spokoju.
Na zawsze.
#lacunafabularniestarwars #lacunafabularnieczarnolisto
źródło: comment_1586210582IE1z7Z2dVG6I4R4uVAzmOi.jpg
Pobierz