Wpis z mikrobloga

@wywijas: no tyle stoi wynajem 3 pokoi 70m w Gdańsku w średniej lokalizacji w nowym budownictwie.

Pomijam takie bajery jak 2 miejsca parkingowe (na poprzednim mieszkaniu za jedno dopłacałem), cały smart dom, czy inne fajne rzeczy które mamy w mieszkaniu i które robiliśmy pod siebie.
  • Odpowiedz
@Rabusek: ja p------e, to faktycznie, pomimo całej tej bańki kredytowej lepiej wziąć kredyt, niż komuś płacić 3.5k. Jaka dzielnica? Uwielbiam Gdańsk, co roku jesteśmy tam na wakacjach. Nawet myślałem o pracy na stoczni :D
  • Odpowiedz
@Rabusek: tak, co nieco o cenach w Trójmieście wiem, bo ze względu na mój zawód nie miałbym problemów z pracą, ale zbyt daleko od rodziców by było [Śląsk i Podkarpacie] a poza tym, mimo wszystko, koszta.
  • Odpowiedz
Ten balkonik ma mu zastąpić ogród i spscrry?

@littlepieceofheaven: ma 70m mieszkania i do dyspozycji, spoko, daje rade - poza tym, ma wystarczająco uwagi zeby sie nie męczyć :)
Normalnie wychodzi na 3-4 spacery dziennie, wychodzi na ogromny wybieg dla psów i sie nie nudzi.

Bo oczywiście jak wybieraliśmy psa to braliśmy pod uwage pandemie i możliwą wojnę XD
  • Odpowiedz