Aktywne Wpisy
mannoroth +973
#heheszki #humorobrazkowy ##!$%@?
giorgioflojdini +85
Czemu wy zawsze z tym syndromem zbawcy świata?
20% bezrobocia? Ja w nim nie będę
Apokalipsa zombie? Będę tym co przetrwa
20% bezrobocia oznacza że albo będziesz bezrobotny albo twoja pensja masakrycznie spadnie bo w gospodarce naczyń powiązanych jak coś upada to zaraz kolejna firma upada bo brakuje zaufania na rynku i ludzie nie mają pieniędzy. Obrzydliwy komentarz że wolisz żeby 20% ludzi zdychało z głodu z nie swojej winy tylko z
20% bezrobocia? Ja w nim nie będę
Apokalipsa zombie? Będę tym co przetrwa
20% bezrobocia oznacza że albo będziesz bezrobotny albo twoja pensja masakrycznie spadnie bo w gospodarce naczyń powiązanych jak coś upada to zaraz kolejna firma upada bo brakuje zaufania na rynku i ludzie nie mają pieniędzy. Obrzydliwy komentarz że wolisz żeby 20% ludzi zdychało z głodu z nie swojej winy tylko z
Są tu jakieś chętne i ambitne noobki, które są sfrustrowane meczami z randomami, uważają, że uwielbiają i rozumieją grę CSGO, chciałyby pograć ciut poważniej od casualowego popykania przy piwku, mają rangę na mm pomiędzy MG2 a LE lub face it level 3-5? Ja i kolega szukamy trzech do stałej drużynki z którą moglibyśmy pograć codziennie kilka meczy na face it. Obaj poziom ~lvl3-4 i MGE. Szukamy raczej 18+, ewentualnie uczniów szkół srednich po mutacji :) Ja mam 32, kolega 19 lat.
Pisać na prv.
#csgozwykopem #csgo #faceit