Aktywne Wpisy
Badmadafakaa +139
Wojciech_Skupien +89
Codziennie wstaję o 3:40. Budzik o tej porze brzmi jak krzyk dziecka w nocy – niespodziewany, przeszywający każdą komórkę w moim ciele. Serce uderza szybciej, zanim umysł zdąży się w pełni obudzić. Te wczesne pobudki stały się moją rutyną, niemal odruchową. Sięgam po przygotowane dzień wcześniej ubrania, twarz przemywam lodowatą wodą, a ręce, znając każdy krok na pamięć, sięgają po szczoteczkę do zębów.
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
Maus był nie do pokonania, IS-7 również, po mapie na niższych tierach postrach siały MicroMaus (ten francuzik przerobiony na niemca).
Piękne czasy, bez wkurzających EBR-ów.
#wot
@kuraku: ja nie wiem, bo gram na low i dla mnie wygląda tak samo niestety
@wujeklistonosza: a linijkę wcześniej wymieniłeś czołgi, które wkurzały wtedy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
KW (wtedy jeszcze bez dwójki!) był postrachem z trochę innego powodu - można było zamontować na nim ZiSa-6, to samo działo które jest topowym działem na T-150 oraz które zamontowane jest na
Najlepiej mi sie PZIV grało wtedy, oj genialny pojazd to był
To była gra! człek robił 10-11 fragów, i aż usiedzieć z radości nie mógł( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ba - stawiam dolary przeciwko orzechom, że stary kawulec n-------y siemce w dowolnym możliwym scenariuszu ;p
Plus, tak jak pisze @kuraku - siemka miał naturalnego wroga w postaci Hellcata,
@mnik1: ja generalnie uważam, nawet dziś, że cała ta linia od IV do VI jest OP w rękach gracza znającego mechanikę gry. Ale Hallcat w czasach dominacji Siemki był o tyle lepszy od T67(to się kiedyś chyba w ogole inaczej nazywało), że potrafił przyjąć bułę
@kuraku:
Powiem szczerze, że to właśnie Hellcatów się bardziej wtedy obawiałem, na randomach. Siemka to była siemka, nawet najbardziej skillowy gracz nie różnił się
Grałem w wota od 2010 roku. Zakładaliśmy z kumplami PMHC. Pamiętam czasy kiedy były tylko dwie dziesiątki i nie było jeszcze jagdtigera. Czasy w których zniszczony wrak był przyspawany do mapy, a każdy czołg srał po piętach przed BL-10. Kiedy dostawaliśmy gelda za granie i nikt nie myślał o p-------------u go na amunicję.
N-------m w tej grze we wszystkich alfach, betach i czymś co teraz nazywają pełną grą jakieś 70k