Aktywne Wpisy

jmuhha +1
Sa jakies zalety bycia w związkach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jagoo +31
Kolejne dwa UV deco skończone. Mam już cztery gotowe prace. Jutro zaczynam mój największy projekt, gdyż moje płachty są długości mojej kuchni. Na pierwszą płachtę mam pomysł, żeby namalować gołą babę bez głowy z oczami w sutkach i grzybami w cipce. Mój plan jest taki, żeby zrobić takie deco jakich zazwyczaj nie ma na imprezach psytrace. Trochę się śmieje że będę dawcą bad tripów na festiwalach. Dodatkowym smaczkiem jest to, że maluje
źródło: temp_file6256073990448366363
Pobierz

Każdy ma czym nagrywać, wystarczy telefon. Montaż? Też już nawet siałomi to potrafi xD Można nawet zrobić machinimę z gry, czy film z klocków lego, byle by coś było i dało się obejrzeć. Tworzysz film max 2min na zadany temat (weryfikacja czy to nie jest jakieś wcześniejsze dzieło), w określonym czasie wysyłasz zgłoszenie, a później całe mirko będzie głosować wg. zasad Wykopowych Wykreślanek na najgorsze filmy, aż dojdziemy do zwycięzcy?
Uczestniczyłem w dżemach filmowych i growych, wiem jak to można przeprowadzić organizacyjnie, to nie byłoby jakieś ultra ciężkie przedsięwzięcie, ot zrobienie formularza zgłoszeniowego, wrzucenie wpisu z tematem i później robienie głosowań (jak będzie za dużo prac to wykreślanki nie zrobią roboty za bardzo, trzeba będzie myśleć nad ankietami).
Przydałoby się po prostu coś pozytywnego w tym smutnym jak cośtamcośtam świecie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeśli jesteście zainteresowani, zostawcie plusika, jak będzie wystarczające zainteresowanie to zawołam do następnego wpisu z detalami odnośnie kiedy, jak dużo czasu itd. no i tag #wykopowyfestiwal
#wykop #koronawirus #filmmaking #film #filmy #hobby #zainteresowania
źródło: comment_1585760562dVbEMm8xK4IJNmjbwxTMo0.jpg
PobierzHehe...
Jak znam wykopowiczów to pojawią się filmiki z fapania ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1585778341AYeRstNDxSDVo1iTVRTQZz.jpg
PobierzProszę o ocenę
Sam wpadłem na Dziwny pomysł aby zrobić sobie brolla z warzenia piwa ale muszę dograć parę scen jak będę butelkował następne, czyli za 2 tygodnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)