Wpis z mikrobloga

• 22
Szykuje sie chyba kolejna afera. Niestety mam w swoich znajomych "objawionych" i wierzących w działanie #mlm #piramidafinansowa i dzieki temu doszła do mnie informacja o nowości (XD) firmy #duolife czyli żelu antybakteryjnym i antywirusowym. Zapytacie co złego? A no producent chwali się, że żel chroni przed wirusami przez 8h a nie przez 30s jak ten bazie alkoholu, a no tak, nie dodalem, że ów żel jest na bazie olejków eterycznych i mentolu, nie posiada grama alkoholu. Cena chyba 60 zł za małą tubkę ale nie jestem pewien.

https://youtu.be/CsINfvnnsQ4
#afera #koronawirus #januszebiznesu #zieba #jerzyzieba
kvbvs - Szykuje sie chyba kolejna afera. Niestety mam w swoich znajomych "objawionych...

źródło: comment_15857281329hNm2eZ7V4NisiXjdmwmtA.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
Dla niewtajemniczonych duolife to piramida finansowa, firma oferuje suplementy z ogromną marżą i czesto o watpliwym działaniu ala #zieba. Przykladem może byc m.in. witamina C z marża paruset procent wzgledem tej sklepowej, przy czym produkt nie oferuje nic wiecej. Na ich stronie znalezc mozna duzo innych takich "kwiatkow".
kvbvs - Dla niewtajemniczonych duolife to piramida finansowa, firma oferuje suplement...

źródło: comment_15857285144o1eoC4wEnjbVyNYoR9X0Y.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz