Wpis z mikrobloga

#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo serdecznie, 07:02:00, Środa, 01 kwietnia 2020. Imieniny: Teodory, Grażyny, Ireny. Słońce wstało dziś o 06:18. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 13 godzin i 4 minuty, w zenicie znajdzie się o 12:50 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 19:22. Ciemna noc zapadnie o 20:43, ale gwiazd można wypatrywać od 19:58. Dziś zaczyna się nowy miesiąc, Wypłata już tuż tuż ( ͜͡ʖ ͡€)
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo...
  • 31
@micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @algus @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @algus @bolorollo @shitty_support @AllGoesWrong @Jurgen_Van_Beethoven
Cześć! Prima aprilis, bo się pomyślisz!
Miłej środy życzę Wam. A przede mną kolejny dzień nie robienia praktycznie niczego w pracy tylko czekanie do 16 ¯_(ツ)_/¯ Niby jakieś fundamenty można wyznaczać ale ja nie mam naniesionych osi, a tym bardziej planów. Najważniejsze że jest ta praca ((oo))
Dzisiaj słuchem Red Hot i
wynalazekone - @micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu @TomTailor...
@MalaGlupiaMiejscowosc01: @Dioddy: @wynalazek_one: @Tanczacy_paralityk: @bolorollo: @AllGoesWrong:
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @Tanczacy_paralityk @petla_sprzezenia: @TomTailor100

Dzień dobry wszystkim. Przy okazji nowych zmian wprowadzonych przez rząd witam was z nowego biura. Zeby zachować odpowiednie odległości zostalem przeniesiony do salki konferencyjnej
@MalaGlupiaMiejscowosc01: @Dioddy: @wynalazek_one: @Tanczacy_paralityk: @bolorollo: @AllGoesWrong:
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @Tanczacy_paralityk @petla_sprzezenia:

Dzień dobry wszystkim! Mamy środę, to już połowa pracującego tygodnia. Wprowadzono u mnie 1 dzień w tygodniu pracy zdalnej :o W zasadzie na 1 dzień
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@micke: @TomTailor100 @Wejszlo: @Sikorka2017: @wynalazek_one @Dioddy @Pjotsze @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: : @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @Tanczacy_paralityk: i reszta ()

Dzień dobry! Kolejny piękny słoneczny dzień, idealny aby siedzieć w domu i unikać ludzi. W planach to co zwykle, seriale, uczelnia i dokończenie Hitmana 2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Miłego dnia
  • 11
@micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @wynalazek_one @TomTailor100 @wyinwidualizowany @algus @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @algus @bolorollo @shitty_support @AllGoesWrong @Jurgen_Van_Beethoven
Witam wszystkich. Robota wre. Tzn u innych wre, ja się obijam, będąc jednak w pracy. Jedni kopią ciąg, drudzy kopią przyłącze (zajumali mi e45 i nie mam czym się bawić. Nie mylić z e46, bobcat to porządna firma, a nie robiąca jakieś samochody xD), ja siedzę na gąsienicy, wykopkuje i udaje, że pracuje. I tak do
@buczubuczu: Ale proszę nie szkalować mi BMW, mimo trwającego stereotypu Sebków zasiadających w nich. Sama marka oferuje bardzo dobre samochody z ekonomicznymi silnikami, BMW sprostało też wyzwaniu w tworzeniu samochodów elektrycznych i premium. Sam nie mam BMW nie jestem przekonany do ich wnętrza przynajmniej tych z lat 2012-2017, co nie znaczy, że marki nie szanuję. Znacznie lepiej się prezentują niż francuskie czy włoskie samochody (a mam porównanie, bo kilka samochodów już
  • 7
@TomTailor100: ale dlaczemu, ja se chce poszykanować ulepy e36, 38 i 46 i inne sebixo bieda-gangsta wozy. Te auta w założeniu były naprawdę spoko, ale PR jaki im zrobiły sebixy, jest karygodny. A obecne klocki z X w modelu też wywołują u mnie gwałtowną niechęć, a nie zainteresowanie (ale to generalnie, cała klasa SUV sport mogłaby wg mnie równie dobrze nie istnieć, nic sensownego nie wnosi wg mnie klepanie jakiś njssanuw
@buczubuczu: Ulep to kwestia sposobu naprawy samochodu, a nie samej marki. Widziałem w lepszym stanie i lepiej naprawione samochody po stłuczce (bez przesady oczywiście, nie mówię o mielonkach) niż bezwypadkowe od pierwszego właściciela.
Długa historia, Pierwszy jest na lato, bo jak wspominał @micke nie stać mnie było na dach do niego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Drugi to zimowy samochód od tak zwyklaczek taki, trzeci to natomiast chwilowa