Wpis z mikrobloga

@olek12216: ja rozumiem że to materiał dla podsatawówki ale mnie skręca jak patrzę na to jak ten kod jest napisany. w sensie formatowanie. nawet nie ma spacji między include a biblioteką
  • Odpowiedz
@olek12216: tvp sport? wtf xd

Widzę, że 2020 rok a poziom programowania w szkołąch w ogóle się nie zmienił xD Zamiast używać Visual Studio Community to jakieś przestarzałe IDE z kompilatorem który na dodatek pozwala na rzeczy niezgodne z standardem xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@LucjanPetarda: bo pokazuje złe praktyki które potem sie utrwalają i są powielane. nawet jak kod jest #!$%@? ale przynajmniej dobrze sformatownay to prędzej się go zrozumie już jak wszystko jest losowo zrobione. szczególnie taki przykładowy kod powinien dobrze pisać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@LucjanPetarda: to tak jak z nauką pisania ręcznie długpisem. no możesz jebnąc bochomaz, niby ktoś odczyta. ale mimo wszystko lepiej jest pisać ładnie by ktoś to lepiej zrozumiał i widział. po to ktoś nas uczył pisać ładnie i poprawnie
  • Odpowiedz
@LucjanPetarda: ogólnie jakieś 99% nauczycieli informatyki jest #!$%@?. kto normalny pójdzie pracować do szkoły za 2500zł skoro komuś z ulicy KTÓRY COŚ UMIE dostanie w jakimś korpo na start te 5/6k? a no do szkoły pracować ida tacy którzy się nie dostali. no chyba że ktoś naprawdę ma to jako powołanie, albo jako praca dodatkowa, albo poprostu no lubi nauczać. sam jak byłem na studiach byłem nauczyciele dla dzieci od
  • Odpowiedz