Wpis z mikrobloga

Kidawa to stan umysłu. Twitter: Na poście sprzed 7 godzin MKB wzywa do bojkotu wyborów. W kolejnym poście sprzed 3 godzin wzywa do przełożenia terminu wyborów, bo w przeciwnym razie ogłosi wezwanie do bojkotu, który ogłosiła 4 godziny wcześniej.

Trochę chaos komunikacyjny, ale to chyba tylko moje wrażenie. #wybory #wyboryprezydenckie2020 #po #platformaobywatelska #polityka
Pobierz T.....e - Kidawa to stan umysłu. Twitter: Na poście sprzed 7 godzin MKB wzywa do bojk...
źródło: comment_1585549615QiGZ6R9BXpq0f0rR0qRoeH.jpg
  • 9
@TacoNaRybie: może mają dostęp do jakichś sondaży, z których wynika, że Kosiniak ją wyprzedził? Takie coś byłoby IMHO sporym ciosem psychologicznym.
I niewykluczone, że stąd ten chaos komunikacyjny? Bo nie wierzę, że nikt tych wpisów nie autoryzował.
@TacoNaRybie: przecież przez te 7 tygodnii sytuacja w kraju się nie zmieniła?
A dobry polityk to taki który zdania nigdy nie zmienia, a nie ten który umie dostosować się do sytuacji.

Pewnie należysz do osób które mają za złe że Tusk nie wprowadził 3x15% w czasie kryzysu finansowego?

#!$%@? wszystko ale słowa dotrzymam;)
@Der_urologe: Wybory nie mogą się odbyć w tym nie dyskutuję. Wiem natomiast, że Borys Budka wiedział co robi wystawiając MKD jako kandydata. Platforma tonie. Tusk to już zupełnie inna bajka, a mam mu za złe że uciekł i nie odniósł się w poniedIałek do słynnej afery podsłuchowej. KK bardziej elokwentny niz MKD.