Wpis z mikrobloga

Jestem na #youtube od praktycznie jego początków - używałem go w praktycznie od 2007 roku.

Konto założyłem tam bodajże w 2009-2011, a pierwszy filmik wrzuciłem sobie w 2011...Jako że byłem dzieciakiem, to były to zazwyczaj krótkie filmy fabularne tworzone ze znajomymi...

Filmikiem, który miał u mnie największą ilość wyświetleń (22 tysiące) był film fabularny o przemocy w szkole...

Gdy powstała możliwość stworzenia Kont-marek (czyli kont podczepionych pod główne konto) stworzyłem kilka..Część poszła w jakimś kierunku...a część...No cóż, na część nawet niczego nie zuploadowałem i nigdzie nie poszły...

Dlaczego o tym mówię? ano dlatego, że youtube wczoraj nad ranem zablokował mi to konto permanentnie...

Nie było żadnych strike'ów, niczego... Po prostu ot tak, bloknęli mi kanał...

Powiecie "no może coś rzeczywiście zrobiłeś nie tak"

Ludzie...Ja tego głównego konta nie używałem grubo od ponad 5-7 lat...Ani na główne konto nic nie uploadowałem, ani z niego nie komentowałem...Mało tego, uznałem większość swoich filmów z czasów gimbazy za srogo kretyńskie i z-----e i przełączyłem je na prywatne albo usunąłem własnoręcznie...

Nie wiem, w którym miejscu złamałem regulamin dotyczący "spamu, wprowadzania w błąd i nieuczciwych praktyk", jak ja tego konta nie używałem od dobrych kilku lat...Jakby usunęli mi jedno z kont-marek, to bym k---a to zrozumiał....Ale nie konto, którego od lat nie używałem

Cóż, Odwołałem się...I zobaczymy jak to będzie...Chociaż, słysząc historie ludzi, którym bez powodu usunięto kanał i potem Support miał to w chuju, to pozostaje mi modlić się o cud, by odzyskać to konto...

#w---w #banujo #j--------e #niewiemjaktootagowac #sjw #youtubecwel
bart16 - Jestem na #youtube od praktycznie jego początków - używałem go w praktycznie...

źródło: comment_1585508716gP5eA9pmpmuNcNfctPKoGT.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ksiak: Gdyby nie to, że Youtube to Quasi-monopol, to bym dawno skorzystał z jakiejś alternatywy i pokazał środkowy palec tej platformie...
  • Odpowiedz
@mar-kar-583: Raczej nie to - Ten film wrzuciłem, owszem, z 5-6 lat temu na kanał na youtube, ale to był kanał - marka, połączony z głównym kontem...I ten film nadal wisi - To było coś na głównym koncie, ale ja tam niczym nie spamowałem ani nawet transmisji na żywo tam nie prowadziłem...Nawet filmów nie wrzucałem od 2014-2015 wzwyż...
  • Odpowiedz