Aktywne Wpisy
LoginObowiazkowy +44
Bądźmy szczerzy, PiS powinno być premiowane 3 kadencje za sam fakt, że jeżeli chodzi o politykę zagraniczną, to zawsze mieli racje. Mieli racje kiedy blokowali w 2006 umowę handlową między UE i Rosją. Mieli racje, kiedy ostrzegali o Nord Stream II. Mieli racje aby nie wpuszczać migrantów z Białorusi i wybudować płot. Mieli racje wysyłając broń na Ukrainę jako pierwsi. A po drugiej stronie PO/KO mówili wszystko na odwrót i zawsze byli
WielkiNos +7
Jednym z powodów braku chęci posiadania dziecka przez kobiety jest obawa, że po urodzeniu większość obowiązków spadnie na kobietę. Czyli prawie 70% kobiet uważa, że nie może liczyć na faceta. Z tego też może wynikać duża chęć uniezależnienia się finansowego od facetów i bycie samodzielną. No bo jeżeli nie można liczyć na faceta trzeba liczyć na siebie. Stąd stawianie na karierę i rozwijanie własnych pasji.
Zastanawia mnie tylko to nie lubienie dzieci
Zastanawia mnie tylko to nie lubienie dzieci
#koronawirus
Eh za każdym razem gdy wracam do domu czuje misje aby nawrócić moich rodzic i pokazać im czemu PiS jest zły i jak doprowadza kraj do ruiny. Za każdym razem odbijam się od ściany.... Najlepsze rodziców argumenty są takie:
1. Inni w cale nie byli lepsi i jakby inni rządzili to by było jeszcze gorzej.
2. A co mi z przyszłości ? Co mi z tego żeby Polska miała przyszłość jak ja chcę żeby teraz mi było lżej i lepiej dlatego propsy za 500+
3. Bo oni majo tyle pieniędzy na wszystko bo z tego VATu który udało im się zebrać (a nie że z naszych kieszeni)
4. A nawet jak wpadniemy w kryzys i będzie coraz gorzej to przecież nie ich wina bo to są lata zaniedbań poprzednich rządów
5. Chyba najlepszy: bo ja to nie wierzę można być takim złym i chcieć tak źle dla Polski. Przecież w telewizji mówio....
Olej i zajmij się sobą. Zaakceptuj fakt, że głupota zawsze miała nadprezentacją a z populizmem na
Ew. spróbuj wariantu agresywnego - codziennie pytaj ich, skąd w nich tyle nienawiści (do ciebie), że fundują ci taką przyszłość, popierając tą antyludzką partię.