Wpis z mikrobloga

ale nafurana mefedronem

hehe diler sponsorem xD

była gruba krecha przed walkom

# narkotykizawszespoko

Zeżryjcie łyżeczkę tauryny i zapijcie to czterema redbullami, to będziecie dokładnie tak samo wystrzeleni

Żadna tajemnica, że prawie każdy przed walką wali szoty, które oprócz bardzo wysokiego pobudzenia wspomagają także produkcję adrenaliny. Walić w nos to mogą sobie sole trzeźwiące

I nie jest to wcale niedozwolone

#famemma
n.....y - > ale nafurana mefedronem
 hehe diler sponsorem xD
 była gruba krecha przed...

źródło: comment_158543509631ysodnsUfezVKOkAY6R1l.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niezwornowazony: Trzeba wiedzieć też ile i co wziąć. Bo możesz dowalić tyle kofeiny, że zamiast pobudzenia, serce będzie waliło jak szalone i po 10 sekundach koniec zabawy. Co mocniejsze przedtreningówki brałem 2 miarki to nie mogłem dokończyć treningu, taka pompa wchodziła.
  • Odpowiedz
@prayer5: skąd wiesz co wzięła i ile, jak na nią to wpływa i czy nie grała pod publikę? Najlepsze narkotesty online, tylko na wykopie

Dotychczasowe diagnozy: a--------a (0,7 g), m------n (1-5 kresek) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@DamDedeDudu: a co, dupą miałaby wąchać?
  • Odpowiedz
@BeerGrills: to straszne!

Listę wspomnianych substancji znajdziesz na wikipedii. Możesz zrobić kopiuj-wklej i zabłysnąć. A duch to gdzie jest, w korze mózgowej, czy w oczach siedzi?

Ty. Może LSD wzięła i peruwiański k--s w formie czopka? albo - o zgrozo - marihuanę zażyła. Dożylnie. To ją tak wystrzeliło.
  • Odpowiedz
@niezwornowazony: wez sie nażryj paracetamolu to cię poskłada :d
Jedną miarka 1,3 z 2012 roku, kiedy było legalne. I jedyne co cię może pokonać to kondycja. Wchodzisz jak kamikadze. A ty piszesz o jakiś szorach z kofeiną, czy tauryna. To jest nic.
  • Odpowiedz
@prayer5: ja kiedys dziewczynie dalem swoja przedtreningowke (wyliczona na chlopa 100 kg) jak szla biegac, nie mowiac jej o efektach jakie bedzie miala, czyli mrowkach, dretwieniu ciala podczas postoju.

I c---a nie poszla biegac, tylko przez godzine mnie bila, bo jak tylko na chwile usiadla to jej wszystko dretwialo i laskotalo. Wiec nie gadaj
  • Odpowiedz