Aktywne Wpisy

poleccie dla mnie jakis film na weekend. Ma byc klimatyczny, z lat 1980-2005, nie moze to byc film akcji, moze byc z jakas wschodzaca gwiazda
#filmy
#filmy
Hej, znacie może jakieś "atrakcje" w Warszawie, które są po prostu ciekawe? Nie chodzi mi o żadne muzea/wystawy, które mogą zainteresować wąskie grono odbiorców i osoby dość mocno zainteresowane sztuką (no chyba, że są rzeczywiście ciekawe), a takie, przy których każdy w przedziale 16-30 lat będzie się dobrze bawił (i nie będzie to clubbing i alko xd). Z znanych mi miejsc te wymagania spełniają np. Muzeum Flipperów, czy Niewidzialna Wystawa. Teoretycznie można

Zeżryjcie łyżeczkę tauryny i zapijcie to czterema redbullami, to będziecie dokładnie tak samo wystrzeleni
Żadna tajemnica, że prawie każdy przed walką wali szoty, które oprócz bardzo wysokiego pobudzenia wspomagają także produkcję adrenaliny. Walić w nos to mogą sobie sole trzeźwiące
I nie jest to wcale niedozwolone
#famemma
źródło: comment_158543509631ysodnsUfezVKOkAY6R1l.jpg
PobierzDotychczasowe diagnozy: a--------a (0,7 g), m------n (1-5 kresek) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DamDedeDudu: a co, dupą miałaby wąchać?
Listę wspomnianych substancji znajdziesz na wikipedii. Możesz zrobić kopiuj-wklej i zabłysnąć. A duch to gdzie jest, w korze mózgowej, czy w oczach siedzi?
Ty. Może LSD wzięła i peruwiański k--s w formie czopka? albo - o zgrozo - marihuanę zażyła. Dożylnie. To ją tak wystrzeliło.
Jedną miarka 1,3 z 2012 roku, kiedy było legalne. I jedyne co cię może pokonać to kondycja. Wchodzisz jak kamikadze. A ty piszesz o jakiś szorach z kofeiną, czy tauryna. To jest nic.
I c---a nie poszla biegac, tylko przez godzine mnie bila, bo jak tylko na chwile usiadla to jej wszystko dretwialo i laskotalo. Wiec nie gadaj