Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +508
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +242
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#polityka #neuropa #4konserwy
@Roxar123: No chyba że jesteś PO. Bo oni to w 2009 r. zrobili zmieniając na trzy miesiące przed wyborami ordynacje wyborów do PE.
No ale wiem partyjny trollu. PO może takie rzeczy robić bo im "wolno więcej".
@Dobryszpieg: wybory można przenieść na sierpień. Od 10 maja licząc można zrobić termin sierpniowy. Warunki będą najbardziej sprzyjające, bo wtedy jest najmniej chorych na grypę.
Nie, o tym decyduje prawo. W obecnej chwili konieczne jest wprowadzenie stanu nadzwyczajnego, co skutkuje przełożeniem wyborów. Dlatego majstrowanie przy ordynacji nie ma żadnego sensu.
Smutne, że nie masz za grosz postawy obywatelskiej i przełkniesz każdą patologię, jaką odwali władza.
A co mnie Twoje polityczne gierki obchodzą? Dziś niezbędne jest wprowadzenie stanu nadzwyczajnego. Przesunięcie wyborów to tylko konsekwencja tego faktu. Weź choć w tej chwili daj sobie spokój z plemienną wojenką i pomyśl o państwie.
@Dobryszpieg: po 2 nie masz żadnej pewności, że na jesień będzie gorsza sytuacja.
@Dobryszpieg: lekarze i wirusolodzy nie są pewni jak zachowa się wirus. Jeśli sądzisz inaczej, źródło. Nie wiadomo czy zniknie na lato, a ty już wiesz, że go nie będzie w maju, ale na jesień na pewno wróci. Nikt tego nie wie.
Ty wziąłeś sobie jednego specjalistę i uważasz jego słowa za prawdę objawioną.
O terminie wyborów decydują przepisy, a nie politycy. Mają się odbyć po upływie 90 dni po zakończeniu stanu nadzwyczajnego. Kropka.
ach to pisowsie gdyby...gdyby...
Gdyby L. Kaczyński nie nalegał na lądowanie to by nie był odpowiedzialny za morderstwo ponad 90 osób. Wiesz jaka jest różnica między tym zdaniem, a tym cytowanym przeze mnie twoim wysrywem? Twój wysryw opiera się na paranoicznych urojeniach, natomiast