Aktywne Wpisy

affairz +140
#nieruchomosci zwykły normalny zdrowy rynek na którym ktoś kupując mieszkanie poniżej 50m2 w Łodzi oddaje ponad 100 tysięcy złotych Panu Flipperowi (niestety nie ujawnili czy równe 100k czy może np. 300k)
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA

źródło: image_picker_5FC9BB18-C481-4BEB-90F9-041DCCE24A09-81974-000009FBB9F72781
Pobierz
mickpl +127
Z żadnego newsa tak dzisiaj nie skisłem jak z tego, że Lokum, czyli jeden z tych dewów chwalących się wywalonymi w kosmos marżami, sprzedał w trzecim kwartale siedem lokali podczas gdy w analogicznym okresie zeszłego roku (na beczce 2%) sprzedali ich prawie 200 XD
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
Jak tam wam #moico działa w czasach koronawirusa?
Mam w tej chwili Vectrę i w godzinach 11-14 bardzo ciężko się pracuje.
Wieczorami podobnie - ping w giereczce zazwyczaj 150, także nie da się grać. Dopiero po 22 wraca do normalności.
Dodam coś od siebie.
W skrócie - bywa różnie, jak wszędzie z resztą. Ruch w Internecie jest zwiększony i widać to na każdym kroku. Sam też widzę co się u mnie dzieje (niestety sam Moico nie posiadam i muszę się zadowalać zawrotnymi 30 Mbps ( ͡° ͜ʖ ͡°) i sam widzę, że różnie bywa w
Wszystko gra (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Obawiasz się czegoś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Praktycznie każdy ISP ma swoje własne DNSy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jeżeli czegokolwiek się nauczyłem na przestrzeni tych wszystkich lat, to tego, że w tym pięknym, fantastycznie zarządzanym i sprawiedliwym kraju, będąc zakwalifikowanym odgórnie do kategorii "żywa b--ń", żeby na poważnie zajmować się czymkolwiek związanym z IT to że trzeba się oduczyć całej wiedzy na temat bezpieczeństwa informacji, prywatności, a najlepiej to w miarę możliwości całkowicie zapomnieć. Do tego trzeba nieustannie wyrabiać nowe i utrwalać już nabyte paskudne nawyki i niechlujstwa, uczyć się, trenować i ćwiczyć bycie widocznym gdziekolwiek się tylko da i za wszelką cenę, jakbyśmy szli poboczem przez życie, a czymże innym jest życie jak nie szeroką, równiutką i płaską jak stół, nieoświetloną szosą asfaltową pośrodku gęstego lasu w bezksiężycową noc.
Zawsze obawiam się, że kiedy przyjdzie ten czas kiedy ktoś zapyta co robiłem w czwartek 26 marca 2020 roku Pańskiego pomiędzy godziną 13:39 i 14:02 to nie będę mógł z całą pewnością określić, że delektowałem się promocją darmowego premium Stayhome serwisu P-----b zgłębiając detale trzeciej podstrony zaznaczonych kategorii "Lesbian" oraz "60FPS" przy sortowaniu "longest" bo - Nie Daj Bóg! - przypadkiem ręka mi drgnęła z wrażenia i zamiast kliknąć "Open Link in New Window" zaznaczyłem jedną opcję niżej "Open Link in Incognito
Szacuneczek za to wypracowanie, aż chyba w biurze je sobie powieszę jak Mirek pozwoli ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)