Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +727
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#koronawirus #lidl #kiciochpyta #pytanie
@Vulne:
Rozwala mnie ta kwestia. Jasne, ogranicza to przenoszenie drobnoustrojów drogą dotykową, ale kurde to pieczywo sobie tam leży za szybką i wszystko to co w powietrzu wydychamy/wykaszlemy sobie ładnie opada na te chlebki/bułeczki.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A o co chodzi? :)
Tutaj spytałaś się co ludzie noszący rękawiczki w sklepach robią z zakupami, które kupili i czy je dezynfekują. To było twoje pytanie, na które udzieliłem prostej odpowiedzi. Wystarczy poczekać aż wirusy same padną (bo potrzebują kontaktu z żywym organizmem
Jasne, że nie rozumiem o co ci chodzi skoro zachowujesz się jak ta laska co odrzucała zaloty jakiegoś typa po czym jak dał sobie spokój i znalazł inną miała ból dupy o to, że się przestał starać a ona od początku chciała z nim być i dlaczego on nie rozumiał.
@BSn9jBwxuhBXN:
@mastift:
@cruc: