Aktywne Wpisy
szczurek_87 +86
Nie ma chyba gorszego miejsca do grania niż konsole xD
-Abonamenty na online
-gry po 300zł xD
-brak wstecznej kompatybilności
-grafika 30fps i upscalowana xD
-konsolki po 4k xD
-Abonamenty na online
-gry po 300zł xD
-brak wstecznej kompatybilności
-grafika 30fps i upscalowana xD
-konsolki po 4k xD
Dokładnie za rok będę wołał plusujących do tego komenta. O ile będzie internet jeszcze..
#koronawirus #2019ncov
@snierzyn: bez przesady z tymi urojeniami.
@snierzyn: zasmucę cię min 7-8 albo jak dobrze pójdzie do następnej wiosny. Było słuchać Billa Gatesa jak mówił że musimy się przygotować na wypadek epidemii/pandemii.
Akurat kontrakty TV będą jeszcze wyższe, bo podejrzewam, że sportowcy wrócą do zawodów, ale przy pustych trybunach. Oczywistym jest fakt, że kibice zasiądą przed odbiornikami.
Nie zawołasz, bo będzie Ci wstyd.
Gdybyś poświęcił chociaż parę chwil, żeby prześledzić moją sylwetkę i historię na wykopie, wstyd byłoby Ci tak napisać. Tak to już jest, że ludzie oceniają innych najczęściej po jednym wpisie.
@In_thrust_we_trust: Skutki krachu ekonomicznego, jaki nadciąga będziemy odczuwać przez kolejne 10 lat. Uderzy w nas nie tylko wieloletnie spowolnienie, ale i hiperinflacja. Rządy się zadłużą a my to na pewno skończymy jak Grecja. Możesz mnie zawołać za rok i zobaczysz, że miałem rację. Poziom życia spadnie bardzo mocno. Już w tej chwili
Jest jakaś opcja żeby jakoś zachować dany komentarz? :)
Jeszcze kilka lat takich braków w opadach i nie o żywność będzie n-----------a, a o wodę pitną ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@In_thrust_we_trust: nie ma, ale dopóki wypok nie padnie, będzie tu wisiał. Zapisz sobie link do niego.
@snierzyn: Rozwiązań czego? Co im da taka operacja w czasach pandemii i braków w kasie państwa?