Wpis z mikrobloga

W dobie #januszebiznesu warto wspierać lokalne firmy które próbują sobie poradzić w sprytny sposób i dostosowują się do panujących warunków, zamiast biadolić i żebrać jak np Pasibus. Dlatego odsyłam wszystkich z #krakow do firmy FastFruit. Pierwszą dostawę mam od nich dostać w Poniedziałek, więc dam znać jak to wszystko wygląda, ale na fejsbuku bardzo miło. Nawet mi mleko i ciastki dokupią, mimo, że nie mają tego w ofercie. Płatność po otrzymaniu zamówienia.

PS: jeżeli ktoś wie gdzie w Krk zamówić jakieś mięsko do domu (do jedzenia, nie cimcirimci) to prosze dać znać

#koronawirus #kwarantanna #jedzenie
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Timcampy: to nie rozumiem na c---a to reklamujesz skoro żadnych konkretów nie chcesz podać xD jak jesteś właścicielem to po prostu to powiedz a nie krypto reklamę sobie rób xD mistrzowie marketingu szeptanego xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Timcampy: nawet nie mam fejsa za to mam warzywniak pod blokiem ¯\_(ツ)_/¯ ale niepotrzebnie cię atakuje, twój wpis więc pisz sobie co uważasz. Po prostu szkoda że nie można się z tego wpisu niczego sensownego dowiedzieć. Miłego dnia
  • Odpowiedz