Wpis z mikrobloga

Jest tu ktoś kto kupił nowego Dooma na PS4 lub Xboxa?
Jak się gra? Ciężki temat? Szczególnie interesuje mnie opinia ludzi, którzy nie grajaza dużo w FPSy na konsoli.
#doom #gry #konsole #ps4 #xboxone
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SpiderFYM: na temat nowego się nie wypowiem bo jeszcze nie mam ale ten z 2016 na konsoli śmigał jak złoto. Fakt, nie to samo co na PC (na konsoli lepiej wypadają Shootery w których można "przycelować") ale nie przypominam sobie żeby były jakieś problemy.
Moim pierwszym shooterem na konsoli było Halo które też nie miało przycelowania a grało się świetnie
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: Jak masz możliwość to graj na PC, w grach od id Software dużo miodu płynie z sprawnego poruszania się poprzez strafejumpy i circlejumpy, których na konsoli nie wykonasz, bo potrzebna jest myszka do tego. No chyba że już nie da się tego robić w nowych grach.
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: po kilku godzinach jest fajna, ale sam nie wiem mnie nie zachwyciła. Co ciekawe mam od niedawna Black Mesa i dużo bardziej mi podszedł od nowego Dooma. Ten chaos na arenach mnie dobija i ten kolorowy hud...Zastanawiam sie jakim cudem ta gra zbiera takie noty w prasie. Doom 2016>Doom Eternal.
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: przeraził mnie poziom trudności. Na PC grałoby się jak marzenie, ale w związku z tym ze na konsoli dawno w fps nie grałem, musiałem obniżyć poziom trudności z ultraprzemocy na najniższy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SpiderFYM: jak nie grasz dużo na padzie to raczej mały fun. Ta gra jak mało która znacznie lepiej sprawdza się na pc ;)
  • Odpowiedz