Wpis z mikrobloga

@jarema87 @tom_marcin: szczerze, zaczynam miec w------e na tych starych Trepów. J-----m sie mowi ze najprawdopodobniej umra jak sie zarażą ale nie, k---a musi isc kupic 2 deko podwawelskiej i 3 plasterki pasztetu, codziennie.
  • Odpowiedz
@SzuriaM:

"No Stasiu i tak to jest, wnuk do mnie dzwoni mówi dziadek ty w domu siedź, ale co, szyneczka sie sama nie kupi, ryba się sama nie złowi, ciepło jest to co człowiek ma w domu z babą siedzieć"
"A wie pani, w warszawie to już wisłę zamknęli bo studenci zamiast siedzieć to sobie balangi proszę pani urządzali, tak, tak, dziś już młodzież nie wie co to odpowiedzialność. No,
  • Odpowiedz
a ty czemu nie w piwnicy siedzisz zamkniety i p------------z sie ze ludzie robia zakupy?

@Guan: Dobrze że się p----------a. Wszędzie k---a trąbią o tym, żeby zachować dystans między sobą żeby nie przenosić wirusa o te stare pierdziele, które są w grupie ryzyka widać mają w pompie wszelkie wytyczne. Niech sobie robią te zakupy, tylko niech przestrzegają jakichkolwiek norm bezpieczeństwa. Nie chciałbym mieć teraz problemu jakbym czasem musiał być hospitalizowany
  • Odpowiedz
  • 9
@tom_marcin Musiałem wykupić mamie receptę zaczętą w jednej z------j aptece gdzie zawsze jest kolejka. Wszyscy stali spokojnie na dworzu w odstępach co pięć metrów, oprócz oczywiście jednej typowej starej baby z torbą na kółkach która łaziła w kółko żeby sobie z każdym pogadać. Oczywiście zablokowała jedno okienko na pół godziny pogadać. Zdążyłem wszystko kupić i wyjść mimo, że była przede mną.
  • Odpowiedz