Aktywne Wpisy
Szinako +12
Który to fajniak wczoraj kilka razy pisał, że na tych cywilów na plaży spadł ruski pocisk z Tora xD. Inny fajniak pisał coś o tym, że na plaże spadł strącony dron. Kilku fajniaków pisało, że to wina ruskich, bo ten pocisk strącili, no ale jak strącili skoro nawet najnowsze ruskie S-400 nie są w stanie tych ATACMS przechwycić ( ͡º ͜ʖ͡º). Ewidentnie widać, że spadła tam amunicja
Riiuku +53
Była która nie odezwała się do mnie słowem od X nastu lat, nagle widząc że mi się dobrze żyje, przypomniała sobie o mnie.
Informuję że ma męża i dzieci.
Jesteście ciekawi rozwoju rozmowy?
#bekazrozowychpaskow #rozowepaski #p0lka
@jmuhha: Nic z tych rzeczy, zwyczajnie się spełniam i realizuje swoje zainteresowania :)
Komentarz usunięty przez autora
Szkoda chłopa i tych dzieci, powinieneś wyjaśnić gościowi, co się za jego plecami #!$%@?. Niby to nie są twarde dowody, ale już sam fakt że ona tak cipcia do
@KinkyFish: Nie, nie chodzę na divy, jeśli w tym kierunku zmierzasz :) Mam wiele "przyjaciółek" i nie muszę za "przytulanie" płacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gohafeliczita9: wykluczam tę opcję, zerwałem z nią znajomość dość wcześniej przed tym zanim poznała swojego męża i w ogóle zaszła w ciążę :)
@DulGukat: Sam bym coś kupił ale tutaj w UK nie ma Avonu XD #smuteczek
@buczubuczu: To strasznie #!$%@? wybrała bo ja dziany nie jestem :D