@maniek86: @inyourface: @kolar1: to było do przewidzenia. Większość koszulek i spodenek okolice 300 zł. Powiedzmy sobie szczerze - większość rowerzystów na takie ciuszki nie pozwoli a taki którzy tylko w takich jeżdżą jest bardzo, bardzo niewiele aby taki biznes był rentowny.
@Baczy: znajomy prowadzi podobny sklep, ale z ciuchami na narty, snowboard i wszystkimi sportami wodnymi. Ostatnio wpadł na pomysł, żeby szyć w kraju pod swoim logiem spodenki, koszulki itp. niestety koszt na start ~220zł z materiałem przy zamówieniu min. 100 sztuk. Dołóż teraz darmową wysyłkę + podatki + marża.
Ale wracając do kwoty jaką sobie życzy, to chłop chyba spadł z konia i się mocno potłukł. Jak ktoś mu da 150
@Baczy: chodliwy towar prosperujący biznes rozpoznawalna marka, swietnie rokujący, duże obroty - no przekonali mnie. to ciekawe czemu sprzedają :)
osobiscie lubilem ten sklep, jakbym nie miał na co wydawac to pewnie bym tam troche kupił ale.. kupilem kiedys czapke :) Zastanawialo mnie wlasnie jakie mają obroty i ile jeszcze pociągną Zamrożone pewnie ponad ze sto koła w towarze i utargi rzędu kilku stówek na tydzien to maks
@Baczy: No cena gruba. Zakładając 5 lat zwrot inwestycji to trzeba typowi oddać 7500 miesięcznie (nie liczę tych 150k w towarze). To by musiało generować z 12-15k dochodu, żeby ktoś w to wszedł.
https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-sklep-z-odzieza-kolarska-warszawa-internet-lider-rynku-pl-CID619-IDE1w4M.html
#rower #szosa
Wolałbym te pieniądze przeznaczyć na rozpoczęcie nowej firmy: #!$%@?łaspd.pl
Komentarz usunięty przez autora
Ale wracając do kwoty jaką sobie życzy, to chłop chyba spadł z konia i się mocno potłukł. Jak ktoś mu da 150
osobiscie lubilem ten sklep, jakbym nie miał na co wydawac to pewnie bym tam troche kupił ale.. kupilem kiedys czapke :)
Zastanawialo mnie wlasnie jakie mają obroty i ile jeszcze pociągną
Zamrożone pewnie ponad ze sto koła w towarze i utargi rzędu kilku stówek na tydzien to maks
600 koła za
@Im_from_alaska: Na stronie piszą, że mają też kawę.