Aktywne Wpisy
WielkiNos +180
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +464
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Wysłaliśmy już wniosek do Narodowego Centrum Badań i Rozwoju, ale potrzebujemy osób do setu uczącego.
Do testów rozwiązania potrzebne są dane z plików JSON, które są zapisane w Twoim telefonie. Wystarczy je pobrać i wgrać tu:
http://bit.ly/stopthepandemic
Pod linkiem znajdziesz instrukcję jak to zrobić. Dane nie są przypisane do osoby, są anonimowe, zawierają jedynie informacje dotyczące lokalizacji w czasie. Obecnie mamy 86 osób, a potrzebujemy 100, by mieć wstępny zestaw.
Wiem, że jest tu dużo mirasow, którzy szanuą #nauka więc pomożecie?
#covid-19 #covid #2019ncov #wroclaw
update - ehh, jednak nie pomoge. Mam to gowno od 2018 wylaczone xD
Edit: Jednak się udało, dodane.
@wilu24: do aresztu na 30 dni powinno się was zamknąć za szerzenie panikarstwa
ale nie ma w niej miejsca na kontakt - w jaki sposób się o powyższym dowiem?