Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@Antosh: No ja w propagandę sukcesu też nie wierzę, bo NFZ z trudem radzi sobie z koronawirusem, a rozdawnictwo pieniędzy właśnie odbija się u nas czkawką. Nie mniej jednak Oliwia jest głupia jak but - wirus naprawdę zaatakował Polskę, a ona tylko sabotuje pracę wielu ludzi i stwarza zagrożenie.
  • Odpowiedz
@Antosh: Edgy Oliwka: "Ej, jestem superjednostką umysłową, bo poczytałam trochę foliarsko-prawoskrętnych stronek. Zobaczcie, poczytajcie sb jak to jest NAPRAWDĘ, bo jesteście ZMANIPULOWANI, zaprawdę powiadam wam, PSZEBUĆĆIE SIEM!!!1111oneone Wtedy będziecie WYZWOLENI. Jak ja, ja mam wywalone, chodzę i bawię się świetnie, bo nie wierzę w te SYSTEMOWE bzdury narzucone przez systemowe manipulacje, nie to co wy, karne owieczki systemu, nawet mi was [specjalnie z najmniejszej możliwej litery] nie żal." Też edgy
  • Odpowiedz
@Antosh: Gdzieś głęboko chciałbym, żeby ten wirus się zmutował i zaczął mordować z prędkością eboli, albo jeszcze lepszą. Jak patrzę, co niektórzy ludzie o----------ą, no po prostu selekcja naturalna i niech giną. Na grupce lokalnej mojego miasta jeden typ się ostatnio dość wulgarnie pruł, bo mu bazarek zamknęli. "Jacyś idioci DOROSŁYM LUDZIOM mówią, co ci mają robić", no niesłychane k---a (°°
  • Odpowiedz
Gdzieś głęboko chciałbym, żeby ten wirus się zmutował i zaczął mordować z prędkością eboli, albo jeszcze lepszą. Jak patrzę, co niektórzy ludzie o----------ą, no po prostu selekcja naturalna i niech giną

@KsiundzRobak: nie rozumiesz jednego, niektórzy musza pracować i mało tego - maja prace wśród ludzi. Żadna to selekcja naturalna być zarażonym przez debila
  • Odpowiedz