@zielonka22: 1.Dziewczyna daje d--y kazdemu na pierwszej randce. Typowy Mirek: k---a p0lka szlauf fuuuj kijem bym nie tknął 2. Dziewczyna nie chce być obmacywana po udzie na pierwszej randce Typowy Mirek: „Typowa p0lka bonus w komentarzu”
@zielonka22: xDD. Z calym szacunkiem dla Pani patriotki atencjuszki, ale ten post ze nalezy do za chudych i sprytnie wykadrowane zdjecie jej grubych nog troche sobie przecza ( ͡°͜ʖ͡°)
@roon0koh: gdzie napisałem ze chce być macana xD miałem na myśli to ze nogi wystawia i sama w domu a potem ktoś napisze ze wpada na segz i ona zdziwiona jak pikaczu
@zielonka22: Spermiarz mysli, ze spedzanie czasu z rozowympaskiem w domu to tylko i wylacznie s--s, otoz nie moj drogi bo dla normalnych ludzi s--s to cos normalnego i nie sa napaleni 24/7 XD
@Paula_pi: Prawdopodobnie źle odczytał intencje drugiej strony. Kobiety potrafią dawać tak sprzeczne sygnały że już niewiadomo jak się zachowywać i na co sobie pozwolić. Prawdziwej pole minowe.
@zielonka22: jakby wrzucila zdjecie twarzy to spermiarze by sie d------i, ze sie atencjonuje na twarz, jakby wrzucila twarz z kawalkiem ciala gdzies do brzucha to byloby, ze atencjuszka na c---i i pewnie jej o segz chodzi. Wam ten nadmiar spermy nie pozwala juz myslec inaczej niz tylko o seksie XDDD
@Megawonsz_dziewienc: bardzo dobrze znasz spermiarzy. No dobra to bez zdjęcia. Można zaproponować nie wiem bierki żarcie albo jakiś film jeżeli szukasz normalnej relacji. A nie nogi xD jakbym wrzucił zdjęcie klaty i sześciopaka to raczej dziewczyny by nie pisały o wspólne granie na plejaku
1.Dziewczyna daje d--y kazdemu na pierwszej randce.
Typowy Mirek: k---a p0lka szlauf fuuuj kijem bym nie tknął
2. Dziewczyna nie chce być obmacywana po udzie na pierwszej randce
Typowy Mirek: „Typowa p0lka bonus w komentarzu”
Logika tej dziewoi: