K---a, abstrakcja niektórych ludzi mnie rozpierydala xD Dzisiaj, u mnie na wsi, facet z miejscowości obok przyjechał do przychodni na badania. Wiadomo, kolejka, wpuszczanie pojedynczo, etc. Inteligent wpadł na pomysł, że jak krzyknie kilka razy, że pilnie musi bo ma #koronawirus to go wpuszczą bez kolejki XD Z przychodni ktoś do niego wyszedł, poprosił na bok i zaczął z nim gadać. Kilka minut później przyjechała karetka, wyszli panowie w kombinezonach i chłopa zawinęli XD teraz najlepsze, wywieźli go gdzieś na badania, rodzina kwarantanna domowa, dzwonią po sąsiadach żeby ktoś im zakupy zrobił, bo przez debila z domu wyjść nie mogą XD #gownowpis #pdk #2019ncov
Dzisiaj, u mnie na wsi, facet z miejscowości obok przyjechał do przychodni na badania. Wiadomo, kolejka, wpuszczanie pojedynczo, etc. Inteligent wpadł na pomysł, że jak krzyknie kilka razy, że pilnie musi bo ma #koronawirus to go wpuszczą bez kolejki XD
Z przychodni ktoś do niego wyszedł, poprosił na bok i zaczął z nim gadać. Kilka minut później przyjechała karetka, wyszli panowie w kombinezonach i chłopa zawinęli XD teraz najlepsze, wywieźli go gdzieś na badania, rodzina kwarantanna domowa, dzwonią po sąsiadach żeby ktoś im zakupy zrobił, bo przez debila z domu wyjść nie mogą XD
#gownowpis #pdk #2019ncov