Wpis z mikrobloga

Moja matka tak #!$%@? panikuje z powodu tego koronawirusa ze to koniec. Co minute każe mi myć ręce (mimo że nie wyszedłem z domu od rana), ciągle płaczę i nawet wymiotuje ze strachu, dzwoni po swoich przyjaciółkach i #!$%@? że to zaglada, ale nie to jest najgorsze, dostała wiadomość od jakiejś koleżanki z Włoch w której płaczę i mówi że we Włoszech nie mogą nigdzie wyjść że są uziemieni i że #!$%@? prawda z tym koronawirusem ze dzieci też chorują i młodzi są pod respiratorami, ponadto nikogo nie ratują rzekomo tylko zostawiają ich na śmierć, ale to że jest jakieś krwawienie z oczy itp to mnie powaliło totalnie, od godziny się z nią kloce ze ma przestać panikować, a ta na mnie z ryjem:
,,#!$%@? wiesz, to nas #!$%@? i zobaczysz, życia nie znasz i to jest prawda"
Chciałbym żeby to był b8 ale już nie idzie z nią wytrzymać, cały czas tylko śledzi wszystko na temat tego koronawirusa i po minucie krzyczy do mnie z salonu że ktoś tam w Hiszpanii zachorował, że w Polsce umarła osoba z Poznania i że miała tylko 50 parę lat i że #!$%@? to jest już koniec XD
Nawet nie mogę wyjść kupić obroży dla psa nowej bo ta która ma jest za ciasna, a z psem to tylko rano o 6 jak nie ma ludzi i wieczorem o 23 bo wiadomo, też nie ma ludzi, naprawdę już #!$%@? nie wiem jak mam to znieść, a czekają mnie jeszcze 2 tygodnie przynajmniej z nią bo szkoły pozamykali, podsyłałem jej różnorakie filmiki np. Naukowego bełkotu to i tak mówi że to #!$%@? i że próbują nas okłamać a prawda jest o wiele bardziej brutalna i mamy #!$%@?, jak nikogo w życiu nie uderzyłem, a kobiety szczególnie, tak mam ochotę #!$%@? jej w łeb z patelni żeby poszła spać na kilka godzin, a jak się obudzi i zacznie znowu #!$%@?, to powtórzyć, i tak do skutku. Co robić Mirki?
#koronawirus #2019ncov #covid19 #madka #panika
  • 15
via Android
  • 2
@thewickerman88 tak szczerze mówiąc, trochę wstyd ale moja rodzicielka, to totalna madka, mam siostrę 7 lat, to też jak się przewróci to od razu na rączki i spokojnie kochanie nic się nie stało. Wczoraj o północy #!$%@?ła kotlety i pobudziła wszystkich bo jej księżniczce się zachciało schabowego xD