Aktywne Wpisy
maikeleleq +324
Miałem się pochwalić wczoraj ale no zapomniałem, więc robię to dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo że nie jest to #programista15k ale no 5k brutto już jakoś tam cieszy, tym bardziej że lubię swoją pracę mimo że czasami jest serio ciężko #pracbaza #chwalesie
jmuhha +49
Marcowy poranek, wracasz z rezurekcji okadzony kadzidłem, wchodzisz do domu i widzisz jak twoja żona lekarka przecina spód do wielkanocnej majonezowej babki. Oboje jesteście dla siebie pierwszymi. Ufacie sobie i czujecie się dla siebie stworzeni. W tle czuć unoszący się zapach gotowanej białej kiełbasy a z głośników kina domowego wybrzmiewa ciche Alleluja.
Za godzinę będą tu już goście, a podczas śniadania powiecie im, że wasza dwójka za 6 miesięcy będzie już trójką.
Za godzinę będą tu już goście, a podczas śniadania powiecie im, że wasza dwójka za 6 miesięcy będzie już trójką.
,,#!$%@? wiesz, to nas #!$%@? i zobaczysz, życia nie znasz i to jest prawda"
Chciałbym żeby to był b8 ale już nie idzie z nią wytrzymać, cały czas tylko śledzi wszystko na temat tego koronawirusa i po minucie krzyczy do mnie z salonu że ktoś tam w Hiszpanii zachorował, że w Polsce umarła osoba z Poznania i że miała tylko 50 parę lat i że #!$%@? to jest już koniec XD
Nawet nie mogę wyjść kupić obroży dla psa nowej bo ta która ma jest za ciasna, a z psem to tylko rano o 6 jak nie ma ludzi i wieczorem o 23 bo wiadomo, też nie ma ludzi, naprawdę już #!$%@? nie wiem jak mam to znieść, a czekają mnie jeszcze 2 tygodnie przynajmniej z nią bo szkoły pozamykali, podsyłałem jej różnorakie filmiki np. Naukowego bełkotu to i tak mówi że to #!$%@? i że próbują nas okłamać a prawda jest o wiele bardziej brutalna i mamy #!$%@?, jak nikogo w życiu nie uderzyłem, a kobiety szczególnie, tak mam ochotę #!$%@? jej w łeb z patelni żeby poszła spać na kilka godzin, a jak się obudzi i zacznie znowu #!$%@?, to powtórzyć, i tak do skutku. Co robić Mirki?
#koronawirus #2019ncov #covid19 #madka #panika
https://youtu.be/ks0yZb4Ryeg
Znów oszukany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Na cholere sie tak przejmowac. Jak jebnie to jebnie. Ludzie to debile i tak sie sami wybijemy czy teraz czy w przyszlosci. Trzeba tylko sobie to uswiadomic