Wpis z mikrobloga

Jak ma być w tym kraju dobrze, skoro ludzie zachowują się jak egoiści i debile. Moja koleżanka z działu przychodzi do pracy z gorączką 38-39 stopni, co chwile pierd0li, że zaraz zdechnie i nie może już wytrzymać, ale chlip chlip, przecież nie pójdzie do domu, bo trzeba się popisać przed górą (mój kierownik uważa, że jak ktoś przychodzi chory do pracy to się stara i poświęca dla drużyny xD), na którą ma rzekomo #!$%@? xD Przez takich właśnie ludzi ta zaraza się szerzy.
#koronawirus #pracbaza #korpo #zalesie
  • 13
@lighte: Zawsze jest to samo, że premia mniejsza, 80% wynagrodzenia, kierownik sobie coś pomyśli, podwyżki niedługo, no i że to jej decyzja. A wytłumaczyć, że się tak nie robi, może innych pozarażać, to jakbym do słupa gadał. A do kierownictwa nie ma co chodzić bo lubią takich posłusznych niewolników. Tylko pytanie czemu ja mam przez to cierpieć?
#!$%@? firma. W normalnej idziesz do przełożonego i zwracasz mu uwagę nt koleżanki. Żeby było jasne - mówisz mu o samym fakcie ze kolezanka może być ciężko chora. Tu nie chodzi o żadne kapowanie tylko troskę o swoje zdrowie i innych współpracowników