Aktywne Wpisy
zloty_wkret +7
Taki widok z prywatnego balkonu - plus czy minus?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Jarek_P +69
Ale jaja, normalnie rozchodzić to muszę. Duże korpo z branży IT/Telecom, oddziały po całym świecie, w tym ileś w Europie. W branży krucho, wszyscy zaciskają pasa, więc my oczywiście też, zostaje podjęta decyzja o zamknięciu jednego z istotnych ośrodków, położonego na terenie Niemiec, osoby tamże zatrudnione alokowane w miarę możliwości, a że możliwości takie sobie to w większości uścisk dłoni przełożonego i życzenia powodzenia w dalszym życiu zawodowym - no wiadomo.
Problem
Problem
Kotka Zosia miała miała przeprowadzaną sterylizację w środę i od tamtego czasu, nie zakładałem jej kubraczka ponieważ byłem w stanie ją upilnować na tyle żeby nie gryzła sobie szwów po zabiegu. Jednak jutro już muszę iść do pracy, dlatego postanowiłem ubrać ją we wcześniej wspomniany kubraczek. No i teraz tak - Zosia co chwilę się obala, spada z łóżka i ławy i nie za bardzo wiem co z nią teraz zrobić. Na chwilę ją rozebrałem i zaczęła gryźć szwy. Macie jakieś rady co z tym delikwentem zrobić?
Aha, i nie zakładałem jej kubraczka ponieważ jestem debil i do momentu wyzity kontrolnej u weterynarza nie wiedziałem, że zakładam jej go odwrotnie, dlatego z taką łatwością go zrzuca.
#koty #weterynaria
Komentarz usunięty przez autora
Pamiętaj, że kot to oszust. A kotka to już oszustka do kwadratu. Moja jak jest bardzo głodna to miauczy tak jakby jechała do weta. Takie zawodzenie a nie regularnie miauczenie. Z kubraczkiem będzie udawała jak to cierpi. Nie daj się nabrać ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój dziwne pozy łapał ( ͡° ͜ʖ ͡°)