Aktywne Wpisy
Jak na to mówicie?
Jak to nazywacie?
- Smoktasy 9.5% (66)
- Siuśki 48.1% (335)
- Susańce 9.9% (69)
- Ćmokańce 32.6% (227)
nocna_sowa +41
Drodzy Pasażerowie!
Proszę przygotować nadgarstki do kontroli.
Za brak zegarka naliczona zostanie opłata wg taryfikatora.
#kontrolanadgarstkow #zegarki
Proszę przygotować nadgarstki do kontroli.
Za brak zegarka naliczona zostanie opłata wg taryfikatora.
#kontrolanadgarstkow #zegarki
Musze wyjechać na 3 miechy, max do lipca aby dorobić troche ojro.
Taka sytuacja rodzinna :// a sprawa dosyć pilna.
Moje czekiwania to min 4k na czysto żeby zostawało. Myśle o Holandii, Belgi, Niemczech.
Sprawa dosyć pilna..
Strzała!
#praca #pracbaza #pracazagranica #europa #niemcy #holandia #belgia #finanse
na sobotę tez se coś złap, to już w ogóle z 2,5-2,7k na koniec miesiąca wyjdziesz
tylko mówię, to będzie jakaś #!$%@? niewolnicza robota, ale szybko forse odłożysz, bo nie będziesz miał
W 2 miesiące przywiozlem ponad 3k€, robiąc tak o, nie oszczedzajac, wydajac dużo na fajki( ten bol ze jeszcze pale), czasem jakieś piwo. Mieszkanie za darmo, internet to samo, kuchnia zajebista, hotelik pierwsza klasa z silownią, jesteś na polu minimum 11h, w tym 3 przerwy 2x 15 i jedna 30minut. Wydaje mi sie, ze jak na
Daj daj.. a co to pod kościołem jestesmy?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrozumiałem swój błąd - pozwól, baronie, że się poprawię. Czy zechciałbyś łaskawie zostawić adres do tej firmy? Lepiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wystarczy zwykłe pytanie. Masz jakiś adres? Mógłbyś podac? Cokolwiek normalnego, a nie jakieś prześmiewcze wywody czy "daj". W domu tak samo się zachowujesz? Bardziej to żenujące niż smieszne, jak się to Tobię wydaje.
A żenujące i żałosne jest to, że uczysz mnie dobrych manier za pomocą obrażania. Co tylko świadczy o tym, że sam nie jesteś dobrze wychowany, a oczekujesz dobrego wychowania od innych. (
Sytuacja taka, idziesz przez miasto, pochodzi do Ciebię powiedzmy bezdomny, tutaj hipotetycznie zakładając, ze jesteś dobrym czlowiekiem.
Mówi do Ciebię, czy miałby Pan 2 zł na bułkę?
Druga sytuacja, podchodzi do Ciebię i mówi.
"Daj 2 złote na bułke". Której osobie prędzej pomożesz? Tej która mówi "daj" bo daj, czy pytając grzecznie czy da?
To jest właśnie ta różnica między "daj",