Aktywne Wpisy
noipmezc 0
zgadujcie moje imie
Riiuku +42
Sousa był najlepszym trenerem po euro 2016 i taka jest prawda futbolu. Jedyna osoba która potrafiła wmówić tym patałachom, że coś potrafią. Wszyscy od lewa do prawa #!$%@? go za wylewy w defensywie ale po tych kilku latach widać, że to nie był przypadek i my po prostu nie mamy dobrych defensorów. #mecz
Jak masz kompleks wykopka przegrywa bądź nie chcesz mi pomóc/udzielić wskazówek to scrolluj dalej ʕ•ᴥ•ʔ
Krótko to opiszę,
Ja i ona po 20 lat, bez żadnych związków w przeszłości
Znajomość 5 miesięcy, regularne i częste spotkania, sama wychodzi z inicjatywą, super nam się rozmawia (w nocy potrafi napisać, dziękuję, fajnie mi się z tobą rozmawiało, spędzało czas)
Rozmawialiśmy subtelnie i wiemy w jakim kierunku zmierza nasza relacja (tak, ku związkowi)
Przytulas na cześć i papa, dotyk w trakcie rozmowy, ocieranie
Nic więcej jak dotąd nie było
No i problem mam taki, że nie chcę jej sobie spłoszyć, że nagle jej jęzor do gęby wpakuję
Więc co robić (・へ・) zbliżać się bardziej i dać temu rozwijać? Spróbować za łapke złapać albo przytulić tak zwyczajnie? Teraz idziemy na horror do kina XD, może wtedy zainicjować?
no kurła buzi w policzek, usta, muszelke czy tam złapać za ręke raz i czekać czy sama to zainicjuje następnym razem? A może czekać na jej krok?
Myślę, że to ta z gatunku co nie idzie od razu na żywioł, tylko jest cierpliwa. Ostatnio mówiła, że chce żeby nam się udało ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Jak coś jest nie tak to mówcie, ale nie bądźcie surowi, wreszcie coś mam od życia XD
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Zaakceptował: Precypitat
Obserwuj jej reakcje.
Komentarz usunięty przez autora
@BogIstnieje @Akirra @2525 CzarnyBarman Wy uważacie, że to ja powinienem zaatakować pierwszy
@BladeRunner1337 sugeruje bym budował napięcie, bliskość, ale to ona ma jako pierwsza mnie cmoknąć
No i co tu robić? Jestem w stanie zaryzykować ją pocałować, ale tyle czasu już minęło i jeśli faktycznie jej zależy to może jednak ona powinna zrobić kolejny krok?
Tez mialem takie problemy kiedys.
Kino, szturchanie, szeptanie, zerkanie ukradkiem - jak dzieci XD
Jakiś czas przed końcem seansu myślę sobie "albo się uda, albo się spalę"
Szturchnąłem ją, patrzy i mówi "no co chcesz?" i ją przytuliłem WOOOW
No i tak głowa w głowę, potem ja na jej ramieniu (fajna chwila z życia, taka ulga, jakiś spokój, próbujesz o czymś myśleć, ale jednak nie myślisz o niczym no jest