Aktywne Wpisy
Nusantara +465
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
zexan +214
#pcmasterrace
Nanoleafy kupowałem powystawowe na allegro. Wyszło troszkę taniej :)
Razer Synapse jednak nie widzi poszczególnych wyjść z płyty głównej - podświetlenie płyty, wyjścia RGB i JRAINBOW (pod pasek led adresowalny, który podklejony jest pod blatem) może świecić jednym efektem oraz jednym kolorem na raz.
Panele nanoleaf pod razerem można
@lukierroo będę w domu to podeślę, chyba że znajdę wcześniej na guglu
https://hdwallpaper20.com/wp-content/uploads/data/2018/4/1/21-9-Wallpapers-PIC-HWB419182.jpg
A jeleń... O nic nie chodzi, gdybym znalazł inne zwierzę to był wilk, dzik albo nawet lew. Chociaż jeleń to fajny zwierz. Nie tak fajny jak myszojeleń, ale zawsze. Na obudowie planuję czaszkę jelenia w podobnym stylu. Mniej więcej tak, ale na pewno wyżej przyklejona.
Komentarz usunięty przez autora