Aktywne Wpisy
Paszczakova +232
#wybory poszłam oddać głos, w holu minęłam parę (z twarzy widać, że ciągną socjal a 800+ zamiast na bombelka to na wódkę i szlugi idzie).
Karyna pyta się chuopa na kogo ma głosować
-nie wiem
-no ja też nie wiem
No to po #!$%@? idą na wybory idioci xd
Karyna pyta się chuopa na kogo ma głosować
-nie wiem
-no ja też nie wiem
No to po #!$%@? idą na wybory idioci xd
Melkovva_ +19
matko już 3 rok mija jak nikt mi siusiaków nie wysyła na pw
dziwne to nowe mirko xD
#starywykop był lepszy
dziwne to nowe mirko xD
#starywykop był lepszy
#weronikatruszczynska
Jak jest rasistką to #!$%@? i zasługuje na potępienie, co nie zmienia faktu, że ma dochodowy kanał na YT i wiele sukcesów na koncie, o których przeciętny Polak może sobie pomarzyć, czy wam się to podoba czy nie.
Jak ktoś jest milionerem i rasistą, to nadal jest milionerem i rasizm mu tych
Jeżeli chodzi o jej kanał to dba o to by akurat tam nie ma takich kontrowersji (teraz nie wrzuci nic co obrazi widza, a to co było - kiedyś pokasowane).
Nie chcę jej oceniać, ale rozumiem innych że mają prawo jej zarzucać.
Komentarz usunięty przez autora
Bez Planu znam i lubię - resztę chętnie sobie obadam :)
Co do Weroniki to nie było moją intencją bronić tych komentarzy że screenów. Są poniżej wszelkiej krytyki i to nie ulega wątpliwości. Z drugiej strony - nie widziałam ich na oczy osobiście, a screen serio łatwo podrobić. Do tego ciężko jest uwierzyć, by ktoś, kto ma normalny kanał na YT pisał równolegle takie wysrywy
W sumie racja, ale też troszkę się obnaża tylko nieco bardziej kulturalnie (to było 6 lat temu - gdy maiła 19-20 lat, bez kanału - nie ukrywała swoich poglądów). Teraz tylko w Q&A lub w wywiadach co najwyżej robi dziwne miny i tylko doda że zdecydowanie woli Azjatów, lub kobiety.
Jej zarobki też nie są jakieś mega i stabilne (troszkę patronite, coś ok 3k pln/miesiąc z yt, a większościowy dochód
@marv0oo: jest cytat, już się tego nie wyprzesz.
Napisałeś to wprost, chyba nie będziesz dalej twierdził, że to fejk? Xd może mamy ci jeszcze wysłać sextaśmę albo.. Dowody? Haha xdxd
@Bdzigost: Ciekawe. A jakie pytania jej zadawano?
@Pantegram: Jeśli to prawda, że Adof Hitler jest odpowiedzialny za śmierć milionów osób to gardzę, ale to nadal nie umniejsza jego kozackim akwarelom XD