Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@Pantegram: liczba subów = wartość bo to by znaczyło że takie #!$%@? mają większą wartość niż taki SciFun. Skąd teoria że jej nie lubie xD bo uważam że nie ma nic ciekawego w jej filmach? przecież stwierdzam fakt. A przyrównywanie nawet najgorszego filmu Goncia do jej najlepszego to jak porównywać gówno do złota. PS i to nie jest że tak zawsze było - nie, nie było. Na początku jak ją Krzysiu
  • Odpowiedz
@kvgewhr: Nie, nie rób z siebie debila co czytać nie potrafi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak jest rasistką to #!$%@? i zasługuje na potępienie, co nie zmienia faktu, że ma dochodowy kanał na YT i wiele sukcesów na koncie, o których przeciętny Polak może sobie pomarzyć, czy wam się to podoba czy nie.

Jak ktoś jest milionerem i rasistą, to nadal jest milionerem i rasizm mu tych
  • Odpowiedz
@Pantegram: Ona jest posądzana na temat tego co odwalała w 2014-2015 roku w polskim internecie.

Jeżeli chodzi o jej kanał to dba o to by akurat tam nie ma takich kontrowersji (teraz nie wrzuci nic co obrazi widza, a to co było - kiedyś pokasowane).

Nie chcę jej oceniać, ale rozumiem innych że mają prawo jej zarzucać.
  • Odpowiedz
@wykrywacz_dzbana: Dziękuję za komentarz na poziomie!

Bez Planu znam i lubię - resztę chętnie sobie obadam :)

Co do Weroniki to nie było moją intencją bronić tych komentarzy że screenów. Są poniżej wszelkiej krytyki i to nie ulega wątpliwości. Z drugiej strony - nie widziałam ich na oczy osobiście, a screen serio łatwo podrobić. Do tego ciężko jest uwierzyć, by ktoś, kto ma normalny kanał na YT pisał równolegle takie wysrywy
  • Odpowiedz
@Pantegram:
W sumie racja, ale też troszkę się obnaża tylko nieco bardziej kulturalnie (to było 6 lat temu - gdy maiła 19-20 lat, bez kanału - nie ukrywała swoich poglądów). Teraz tylko w Q&A lub w wywiadach co najwyżej robi dziwne miny i tylko doda że zdecydowanie woli Azjatów, lub kobiety.
Jej zarobki też nie są jakieś mega i stabilne (troszkę patronite, coś ok 3k pln/miesiąc z yt, a większościowy dochód
  • Odpowiedz
@CreativePL czekaj, ona wprost napisała, że to robi a ty dalej będziesz twierdził, że to fejk njus? XD to co, mamy ci wysłać jej sextape czy czego ty chcesz? XD
  • Odpowiedz
Ja marv0oo lubię brac z dupy do buzi

@marv0oo: jest cytat, już się tego nie wyprzesz.

Napisałeś to wprost, chyba nie będziesz dalej twierdził, że to fejk? Xd może mamy ci jeszcze wysłać sextaśmę albo.. Dowody? Haha xdxd
  • Odpowiedz
@marv0oo: Ale co za różnica co robi w łóżku xD Prawacy są serio ostro skrzywieni na punkcie seksu. Można doceniać wartość informatyczną jej filmów nie wgłębiając się w to z kim aktualnie sypia, co więcej!, można się ogólnie nie interesować tym z kim sypia jutuber, nasz sąsiad i kolega z pracy. Wiem, mind blown dla prawaka xD
  • Odpowiedz
A jeśli to prawda, to takim rasizmem również gardzę, tylko... To nadal nie umniejsza jej osiągnięciom.

@Pantegram: Jeśli to prawda, że Adof Hitler jest odpowiedzialny za śmierć milionów osób to gardzę, ale to nadal nie umniejsza jego kozackim akwarelom XD
  • Odpowiedz