Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@zolwixx:Adrienn Vogel węgierska kierowczyni rajdowa oraz prezenterka telewizyjna. Jakieś sukcesy w KIA Cup ma i prawdopodobnie mogłaby być twoja mamą, bo ma wystarczająco lat.
@SpalaczBenzyny: żebym ja miał wszystko inne takie dobre jak prostatę ( ͡° ʖ̯ ͡°)

btw. czytałem gdzieś tam kiedyś przypadkiem Twojego bloga, kask wczoraj zamówiony, rękawice kupione dawno temu (zimno na torze), próbuję wykręcić dobry czas kartem, przypominam kask zamówiony, więc jest przygotowanie, zero stresu i innych wydatków #pdk i pytanie jak brać duuuży długi łuk (wielka nawrotka 180 stopni) słabym kartem, który to łuk mimo wielkości
@SpalaczBenzyny mój pro rysunek podglądowy. Proporcje i krzywizny delikatnie naruszone. Na torze mieszczą się dwa karty koło siebie, na dużym łuku nawet 3. Linią mniej więcej zaznaczyłem dojazd do łuku.

EDIT: będę w domu to naniosę warianty na łuk. tak czy inaczej full gaz odpada, pół gaz jest za wolny, pasowało by tu coś pokręcić kierownicą i popracować gazem, mimo że zalecano mi trzymać nogę na półgazie i trzymać jeden skręt przez
Pobierz
źródło: comment_15833167287QCBtJStg0V0l78itg5m8u.jpg