Aktywne Wpisy
Zrobiony_bobr +296
#marsz #marsz4czerwca #pis #po #wybory
Tak czytam to co się dzieje w gorących i nie dowierzam. Serio ktoś chce się licytować co jest gorsze PIS czy PO? Czy wy już #!$%@? zapomnieliście co takiego obecna władza odpi*rdala?
Nawet jeśli jedni i drudzy mają przepychać takie same ustawy, to chciałbym zauważyć, że tylko o jednej partii można powiedzieć że:
-zrobili tube propagandową z publicznej tv pchając w nią miliardy złotych
-posiada ministra finansów,
Tak czytam to co się dzieje w gorących i nie dowierzam. Serio ktoś chce się licytować co jest gorsze PIS czy PO? Czy wy już #!$%@? zapomnieliście co takiego obecna władza odpi*rdala?
Nawet jeśli jedni i drudzy mają przepychać takie same ustawy, to chciałbym zauważyć, że tylko o jednej partii można powiedzieć że:
-zrobili tube propagandową z publicznej tv pchając w nią miliardy złotych
-posiada ministra finansów,
HxRT0301 0
czy mogę mieć chore serce? jeżdżę na rowerze 20km bez zajakniecia czasami wydaje mi się że jak pomyślę w trakcie jazdy mam dodatkowe skurcze serca, ale poza stresem nie tracę świadomości i nie mdleje, jak dużo siedzę w domu to uciska mnie w klatce piersiowej albo czuje opuchnięta pierś z lewej strony nie wspomnę o guli w gardle... sam już nie wiem jak mam żyć, myślałem że mam z tym spokój ale
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
[ #orlen #kubica nie #f1 ]
Komentarz usunięty przez autora
btw. czytałem gdzieś tam kiedyś przypadkiem Twojego bloga, kask wczoraj zamówiony, rękawice kupione dawno temu (zimno na torze), próbuję wykręcić dobry czas kartem, przypominam kask zamówiony, więc jest przygotowanie, zero stresu i innych wydatków #pdk i pytanie jak brać duuuży długi łuk (wielka nawrotka 180 stopni) słabym kartem, który to łuk mimo wielkości
EDIT: będę w domu to naniosę warianty na łuk. tak czy inaczej full gaz odpada, pół gaz jest za wolny, pasowało by tu coś pokręcić kierownicą i popracować gazem, mimo że zalecano mi trzymać nogę na półgazie i trzymać jeden skręt przez